Ελεύθερος μέχρι το καλοκαίρι ο Τζελέπης! Δεν καρποφόρησαν οι συζητήσεις μέχρι το τέλος των μεταγραφών

 

Η διορία των μεταγραφών έκλεισε και οι ποδοσφαιρικοί και όχι μόνο κύκλοι περίμεναν την ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιώργου Τζελέπη σε νέα ομάδα, μια ανακοίνωση που ωστόσο δεν ήρθε ποτέ.

Η περίπτωση του Τζελέπη είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του Πανθρακικού καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας. Κατείχε τη θέση του ρεκορμαν καθώς με τη συμμετοχή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό το 2016, μετά τον τραυματισμό του Γιούδα, έσπασε πέντε ρεκόρ (Δείτε ΕΔΩ).

Όλοι περίμεναν να είναι ο πρώτος που θα βρει ομάδα καθώς ήταν περιζήτητος τόσο σε ομάδες της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού αφού φήμες τον έστελναν στην Ιταλία.

Τελικά η αναζήτηση δε καρποφόρησε και οι προτάσεις δεν ήταν αξιόλογες με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να αλλάζει και μάνατζερ ώστε να υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για το καλοκαίρι πλέον.

Αυτό που θέλουν τόσο ο ίδιος όσο και οι εκπρόσωποι του είναι να βρεθεί το καλύτερο για εκείνον και να μπορέσει να ενσωματωθεί από την αρχή της σεζόν σε μια ομάδα που θα τον πιστέψει και θα του δώσει τις ανάλογες ευκαιρίες.

Προς το παρόν θα αρκεστεί σε ατομικές προπονήσεις στην Κομοτηνή υπο την επίβλεψη βέβαια γυμναστή ωστε να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.