Η δικηγόρος του Σούμποτινς κατηγορεί τον Νίκο Λάσκαρη και την Κύπρια σύζυγό του για απόκρυψη των περιουσιακών τους στοιχείων!

 

Η δικηγόρος Αθηνά Κατράκη μίλησε σε ραδιόφωνο των Αθηνών και μετέφερε τη θέση του Λετονού επιχειρηματία Σούμποτινς , με τον οποίο είναι σε δικαστική «διαμάχη» ο Νίκος και η Τζόρτζια Λάσκαρη.

Η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Λετονό Μιχαίλ Σούμποτινς δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»: «Καταρχήν, σε ό,τι αφορά τον ωμό εκβιασμό που επικαλείται η πλευρά του κ. Λάσκαρη, η προσφυγή στη δικαιοσύνη, το δικαίωμα κάποιου να ζητήσει προστασία δηλαδή, σίγουρα δεν συνιστά εκβιασμό. Από εκεί και πέρα, τόσο ο εντολέας μου όσο και το ζεύγος Λάσκαρη εξέθεσαν τις απόψεις τους και το δικαστήριο πιθανολόγησε ότι, αφενός υπάρχει απαίτηση και ότι αφετέρου είναι αφερέγγυοι, οικονομικά αναξιόπιστοι και συνεπώς, πρέπει να κατασχεθεί η όποια περιουσία τους βρίσκεται εδώ, στην Ελλάδα.

Το δικαστήριο θεώρησε ότι τα 60 εκατομμύρια ευρώ αρκούν για την ικανοποίηση της απαίτησης και θα πρέπει μέσα στο επόμενο δίμηνο να ασκηθεί αγωγή στα ελληνικά δικαστήρια, όπως και θα γίνει. Ισχυρισμός του εντολέος μου είναι ότι οι καθ’ ων έχουν αποκρύψει τα περιουσιακά τους στοιχεία. Τα μόνο εμφανή είναι αυτά που βρίσκονται εδώ. Ζήτησαν, λοιπόν, δικαστική συμβολή από Ελλάδα, αλλά και Μονακό».