Εξέθεσε τον Γκράνα ο Καβαλιώτης επόπτης! «Σκεφτόταν το… καρναβάλι ο βοηθός, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ o Βαρούχας

 

Τα διαιτητικά λάθη της τριάδας Γκράνα, Κούλα της ΕΠΣ Θράκης και κυρίως του Καραβασίλη από την ΕΠΣ Καβάλας στο Ηρακλής-ΠΑΟΚ ανέφερε στο μεταμεσονύχτιο KICK OFF του ΣΚΑΪ o Παναγιώτης Βαρούχας.

Πρώτα από όλα με το… περιβόητο γκολ του «δικεφάλου του βορρά», όπου ο Πρίγιοβιτς ήταν δύο μέτρα οφσάιντ, αλλά ο βοηθός Καραβασίλης δεν σήκωσε ποτέ τη σημαία του.

«Την ώρα που γίνεται το σουτ, ο Πρίγιοβιτς είναι σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ. Με τους βοηθούς… κάτι πρέπει να γίνει. Αν και εύκολη φάση, ο βοηθός κάθεται σε λάθος σημείο και μάλλον… σκέφτεται το καρναβάλι. Δεν έπρεπε φυσικά να μετρήσει το γκολ».

Από ‘κει και πέρα, ο καθηγητής διαιτησίας ανέφερε πως ο διαιτητής Γκράνας «χάρισε» μία καθαρή κίτρινη κάρτα στον Μπίσεσβαρ στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, ενώ φυσικά αναφέρθηκε στη φάση του 43’ όπου ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Αργυρόπουλου μέσα στην περιοχή.

Όπως τόνισε ο κ. Βαρούχας, ο διαιτητής σωστά είπε «παίζετε», αφού δεν υπάρχει παράβαση, καθώς ο αμυντικός του Ηρακλή είχε «κολλημένο» στο έδαφος το χέρι.