ΕΠΣ Θράκης: Η Ελπίδα «μίλησε» τελευταία με γκολ στο 90′ στους Αγίους Θεοδώρους

 

Απ’ ότι φαίνεται η Ελπίδα τελικά δε πεθαίνει τελευταία στη περίπτωση των Σαπών καθώς η τοπική ομάδα κατάφερε στο 90′ και πριν το σφύριγμα του διαιτητή να βρει τα δίχτυα του Σπάρτακου, κάνοντας το 1-0 πριν αποχαιρετήσει την έδρα των Αγ. Θεοδώρων.

Ωραία αναμέτρηση με πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που μέχρι και το γκολ ήταν σίγουρο ότι οδηγούνταν προς το Χ. Ο Σπάρτακος είχε κάποιες ελλείψεις τις οποίες η Ελπίδα εκμεταλλεύτηκε και ήταν σε πολλά σημεία ανώτερη από τους γηπεδούχους. Η ψυχολογία της ομάδας των Αγ. Θεοδώρων μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου για το Κύπελλο δεν είχε αναπτερωθεί σε αντίθεση με τις Σάπες που μετά από έναν μεγάλο αγώνα με τη Γρατινή βγήκαν νικητές και ήρθαν πιο σίγουροι.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελπίδα βρήκε πιο εύκολα τα πατήματα της στο γήπεδο και μόλις στο 3′ κάνει μια καλή ευκαιρία την οποία όμως διώχνει ο τερματοφύλακας Τασίδης. Στη συνέχεια όμως ο Σπάρτακος αρχίζει να επιβάλλεται στο γήπεδο με πρώτη ευκαιρία του Μέριτς στο 13′ που κάνει μια δυνατή κεφαλιά η οποία όμως βγήκε άουτ. Στο 34′ ο Παρασκευόπουλος κάνει ένα καλό σουτ το οποίο δύσκολα κατάφερε να πιάσει ο Ποιμενίδης καθώς φυσούσε έντονα καθ’ όλη τη διεξαγωγή του αγώνα. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ακόμη μια ευκαιρία του Σπάρτακου με σέντρα του Ηλία Ξενοδοχίδη που πρόλαβε να μαζέψει και πάλι ο Ποιμενίδης.

Στο δεύτερο μέρος οι περισσότερες ευκαιρίες ανήκαν στις Σάπες. Η Ελπίδα προσπάθησε να βρει τον χαμένο της εαυτό και να πιέσει μέσα στο γήπεδο. Στο 52′ ο Πάλι έχει μια καλή ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του καταλήγει σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Νεαζή θα χάσει για λίγο ένα κόρνερ που θα μπορούσε και αυτό να οδηγηθεί στα δίχτυα. Ο Σπάρτακος έχει μια καλή ευκαιρία με τον Χακάν ο οποίος κάνει δύο διαδοχικά σουτ τα οποία δεν ήταν εύστοχα. Μετά από ευκαιρίες που καρποφόρησαν και για τις δύο ομάδες, ο Καραπάτσιος κάνει την έκπληξη και μόλις συμπληρώνεται το 90λεπτό με κοντινό πλασέ κάνει το 0-1 και χαρίζει το τρίποντο στην Ελπίδα. Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα Ποιμενίδη για εξύβριση θεατή, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν φίλος του ποδοσφαιριστή και ήταν ένα πείραγμα μεταξύ τους, όπως αναφέρει το RodopiSports. Εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή Δρακίδη και τους βοηθούς  Χαρίτση και Τζιώτζιο.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Μπαχαρίδης): Τασίδης, Ξενοδοχίδης Γ.(Φίλων 82’), Πασαλίδης Γ.(Πασαλίδης Στ. 62’),Κόγιος, Μέριτς, Σεφέρης, Γαλεάδης, Χακάν, Παρασκευόπουλος, Ξενοδοχίδης Ηλ., Γκέκας(Μουρτεζάι 69’)

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος):Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Κουμπούνης, Ρούφος, Πασσάς, Κομνηνός(Αληοσμάν 77’), Νεαζή Αλή, Καραθανάσης, Πασχάλης, Βελημβασάκης(Καραπάτσιος 66’), Βαϊόπουλος(Πάλι 46’)