Το ξανάκανε ο Ερκάν! Σκόραρε και πάλι 6 φορές σε αγώνα της ΕΠΣ Θράκης

 

Μετά τον πρώτο σκόρερ της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Γεωργιάδη που πέτυχε την φετινή σεζόν 5 τέρματα σε έναν αγώνα φορώντας τότε την φανέλα του Αστέρα Μαγικού (αγωνίζεται πλέον στον Εχίνο), στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον αδύναμο Ηρακλή Σαπών ο συνήθως ύποπτος ο Αμέτ Ερκάν σκόραρε έξι φορές στην εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του με 1-7.

Σε συνομιλία του με το ThrakiSportS o πρωην παίκτης του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναφέρθηκε ότι είχε ξαναπετύχει παρόμοιο επίτευγμα όταν πριν 3 χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του πρωταθλητή Ιάσμου σε αγώνα με τον Ροδίτη η ομάδα του κέρδισε 11-0 (!) με τον ίδιο να πετυχαίνει και πάλι 6 τέρματα.

Ο 27χρονος Αμέτ Ερκάν ξεκίνησε την καριέρα του από τα ΤΕΠ του Πανθρακικού, μετεπήδησε στη συνέχεια στα ΤΕΠ της Ξάνθης, δύο χρονιές έπαιξε στην Ελπίδα Σαπών και ήταν πρώτος σκόρερ της Α1 ΕΠΣ Θράκης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, όταν κατέκτησε το νταμπλ. Στην συνέχεια βρέθηκε στις ομάδες του Έβρου και κατόπιν στο Κόσμιο όπου φιλοδοξεί να βγει και πάλι πρωτος σκορερ έχοντας μέχρι στιγμής 15 τέρματα.