Στην Ξάνθη για την παρουσίαση του βιβλίου του … απολυμένου Ρανιέρι και την μετάδοση του αγώνα με τον Παναθηναικό ο “γουρλής” Άρης Γάτας!

 

Στην Ξάνθη βρέθηκε για την μετάδοση του αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναικό ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρη Γάτας που επίσης παρουσίασε το βιβλίο του για τον απολυμένο πλεον Κλαούντιο Ρανιέρι με τίτλο CLAUDIO RANIERI -THE THINKERMAN το οποίο μάλιστα έγινε έγινε μπεστ σέλερ.

Ένας ιστορικός κυκλος στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή έκλεισε… Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποτελεί παρελθόν απο την Λεστερ εδω και λίγες ώρες και το CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN που είναι έτοιμο και κυκλοφορεί τις επόμενες μερες στην βρετανική αγορά, αποκτά ιστορική αξία… Θα μείνει για πάντα εις τους αιώνες των αιώνων, η μοναδική καταγραφή μέσα απο το βιβλίο του μεγαλύτερου θαύματος στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου… Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία του συγγραφέα καθώς δεν είναι συχνό το φαινόμενο βιβλία Ελλήνων δημιουργών να κυκλοφορούν σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού όπως είναι η βρετανική.

Η σχέση του Ρανιέρι με τον Μουρίνιο ήταν πάντα ιδιαίτερη. Στο CLAUDIO RANIERI-THE THINKERMAN υπάρχει ειδικό κεφάλαιο με ανέκδοτες ιστορίες μεταξύ τους. Πρώτος μάλιστα ο special one έγραψε για τον Κλαούντιο μόλις πληροφορήθηκε την απομάκρυνση του…«Πρωταθλητής Αγγλίας και καλύτερος προπονητής της χρονιάς για τη FIFA. Απολύθηκε. Αυτό είναι το νέο ποδόσφαιρο Κλαούντιο. Συνέχισε να χαμογελάς φίλε μου. Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία που έγραψες».

Το βιβλίο του γνωστού αθλητικού συντάκτη,που ηταν ο μοναδικός δημοσιογράφος στον κόσμο που κατάφερε να παρακολουθήσει απο κοντά το θαύμα του Ρανιέρι με την Λεστερ ,γίνεται μπεστ σέλερ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα απο την έκδοση του και ήταν το πρωτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους.

Με δεδομένο πλέον οτι ο Ρανιέρι αναδείχτηκε πριν λίγες μέρες ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο για το 2016, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα πλέον για μια τεράστια επιτυχία σε διεθνές επίπεδο με το βιβλίο που έγραψε για τον πρωην ωστόσο Ιταλό προπονητή της Λέστερ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, βρέθηκε στην Ξάνθη για να καλύψει την αναμέτρηση  με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην συγκυρία της απόλυσης του Ιταλού πρώην Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής από την Λέστερ, αλλά και στα όσα έζησε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι τον άνθρωπο που από Τinkerman έγινε «Thinkerman».

Ο Άρης Γάτας που κατέγραψε την πορεία του Ρανιέρι από την αποτυχία του με την Εθνική Ελλάδας, στην αποθέωση και την απόλυτη καταξίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Premier League και μάλιστα με μια ομάδα όπως η Λέστερ.

Οργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Ανδρέας Γκλαβίνης ενώ την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο Ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς. Για το βιβλίο και τον Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησαν δύο παλιές δόξες της Ξάνθης, ο Λουτσιάνο και ο Μάκης Τζάτζος. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Άρης Γάτας υπέγραψε αυτόγραφα με αφιερώσεις στα βιβλία του.