Volley League: Παιχνίδι τετράδας για τον Εθνικό στην Σύρο με τον Φοίνικα (17:00 LIVE ΤhrakiSportS)

 

Το σημαντικότερο ίσως από τα επόμενα πέντε παιχνίδια του θα δώσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Ερμούπολη για την 18η αγωνιστική απέναντι στον Φοίνικα, αφού μετα τις άνετες νίκες του με 3-0 στην Κηφισια και επί του Ηρακλή αντιμετωπίζει μια ακόμη δυνατή ομάδα που στοχεύει στην τετράδα (17:00 LIVE ΤhrakiSportS).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα παλέψει για την 10η νίκη στο πρωτάθλημα αφού η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη είναι ίσως η ποιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα δείγμ ατης δουλείας του Εβρίτη κόουτς και αν και βρίσκεται στην 8η θέση αλλά με 27 βαθμούς είναι σε απόσταση βολής ακόμα και από τον Φοίνικα που έχει 30 και είναι στην 4η θέση.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Εχουμε δύσκολη αποστολή στη Σύρο. Δεν έχουμε άγχος και πίεση και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Ολα τα ματς που έχουμε μπροστά μας θα τα χτυπήσουμε για νίκη και στο τέλος θα δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Η ομάδα είναι φορμαρισμένη αλλά πρέπει να αποδείξουμε πως έχουμε και διάρκεια».

Ο Φοίνικας προέρχεται στο πρωτάθλημα από την ήττα στο Βραχάτι με 3-2 που όμως έστω και με δυσκολία τον κράτησε στην 4η θέση και θέλει την νίκη με οποιασήποτε σκο ώστε να αφήσει πίσω τους τους Εβρίτες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Φοίνικας φιλοδοξεί να σημειώσει και αυτός την 10η νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα τάι μπρέικ στο πρωτάθλημα, 9 συνολικά, εκ των οποίων έχει χάσει τα έξι!

Ο ακραίος του Φοίνικα Δημήτρης Εφραιμίδης δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει το καλύτερο φορμάρισμα της σεζόν με καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να κρατηθούμε ψηλά και για να το πετύχουμε πρέπει να νικήσουμε. Στον Α΄γύρο δεν κάναμε καλή εμφάνιση και ηττηθήκαμε 3-0 σετ. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με τους αγώνες κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και πρέπει να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα».

Διαιτητές θα είναι οι  Γεωργουλέας και Μουλά. Στον Α΄γύρο ο Εθνικός νίκησε με 3-0 σετ με πόντους 75-62 και πιθανότατα να παίξει ρόλο και το αποτέλεσμα στην περίπτωση ισοβαθμίας. Η αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι η 14η μεταξύ των δύο ομάδων και ο Φοίνικας προηγείται στις νίκες με 8-5, ενω ο Εθνικός στο νησί έχει μια νίκη τη σαιζόν 2011-12 με 1-3 και 5 ήττες εκ των οποίων οι τέσσερις συνεχόμενες.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ