Super League: Με το μυαλό στο καρναβάλι η Κ20 της Ξάνθης ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό

 

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων Κ20 της Super League η ομάδα της Ξάνθης αντιμετώπισε στα Πηγάδια την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκου, και δυστυχώς γνώρισε την ήττα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί αρκετά νωρίς, αφού μόλις στο 9ο λεπτό πήρε το προβάδισμα του αγώνα με τον Αγγελόπουλο και σόκαρε όσους παρευρίσκονταν εκεί. Η Ξάνθη παρά το σοκ, κατάφερε έστω και προσωρινά να ισοφαρίσει στο 21ο λεπτό με τον Σαμπανίδη, αλλά ο Παναθηναϊκός έξι λεπτά αργότερα είχε και πάλι απάντηση και σκόραρε ξανά με πέναλτι του Μπουζούκη παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 81′ με αυτογκολ ύστερα από κόντρα επίθεση των πρασίνων.

Μετά τον σημερινό αγώνα η Ξάνθη παρέμεινε στους 16 βαθμούς, ενώ από την άλλη η νικήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού ανέβηκε στους 50 πόντους.

ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Χασάνογλου (46′ Καλαϊτζίδης), Ψεμματάς, Βαφειάδης, Πεταλωτής (86′ Τσάπαρης), Παπαδόπουλος, Καπτέλι (62′ Τσέλα), Κώστας, Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης, Χατζηχασάνογλου.