LIVE από το Εύμοιρο για τη Β’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Φίλιππος Βέροιας

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και Φίλιππο Βέροιας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο Εύμοιρο και μεταδίδει…

Ώρα 15:33 Καλησπέρα από το Εύμοιρο και το κλειστό γυμναστήριο «Χριστίνα Χριστοδούλου». Μαζί θα παρακολουθήσουμε την κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και Φίλιππο Βέροιας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.

Ώρα 15:36 Πριν ξεκινήσουμε με την ενημέρωση του αγώνα να πούμε πως χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:39 Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:42  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:45 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:48 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:51 Κρίσιμη η σημερινή αναμέτρηση για την Ασπίδα, καθώς με νίκη απέναντι στην ομάδα της Βέροιας θα κάνει σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Ώρα 15:54 Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στο δεύτερο όμιλο της Β’ Εθνικής: Σήμερα Σάββατο διεξάγονται οι αναμετρήσεις Αγρίνιο Πιερικός Αρχέλαος, Πολύγυρος – Καστοριά, Γέφυρα – Χαρίλαος Τρικούπης και Ασπίδα Ξάνθης – Φίλιππος Βέροιας, ενώ αύριο Κυριακή ολοκληρώνεται η αγωνιστική με τις αναμετρήσεις Ευρώπη Πευκοχωρίου – Ερμής Αγιάς, Αίας Ευόσμου – ΧΑΝΘ, Ερμής Λαγκαδά – Ανατόλια και Στρατώνι – Καρδίτσα.

Ώρα 15:57 Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ξέρας και Καρακώστας από το Σύνδεσμο Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Ώρα 16:01 Πεντάδες στο Εύμοιρο. Για την Ασπίδα ξεκινάνε οι Στεφανίδης, Τσιαβές, Ασημάκης, Παπαθανασίου και Μανδαλάκης, ενώ για τον Φίλιππο, που ήρθε στην Ξάνθη με 8 παίκτες, οι Βάλλιος, Παπαδόπουλος, Κοθράς, Σιόλογκας και Σταυριανίδης

Ώρα 16:03 Πρώτο καλάθι στο παιχνίδι από τον Μανδαλάκη, ισοφαρίζει ο Παπαδόπουλος, 2-2 το σκορ

Ώρα 16:07 Με τρίποντο του Ασημάκη η Ασπίδα προηγείται με 10-8. Απαντάει αμέσως ο Σιολόγκας. 10-10 το σκορ, ακόμα 5’40΄΄ για το τέλος της πρώτης περιόδου

Ώρα 16:15 Με τρίποντο του Βέλιου ο Φίλιππος μειώνει σε 17-16, απαντάνε Μανδαλάκης και Τσιαβές για το 21-16. Ακόμα 2’15΄΄ για το τέλος της πρώτης περιόδου, τάιμ άουτ για τον Φίλιππο

Ώρα 16:21 Τέλος της πρώτης περιόδου στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να προηγείται με τέσσερις πόντους. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Ασπίδα Ξάνθης – Φίλιππος Βέροιας 23-19

Ώρα 16:29 Ακόμα εφτά λεπτά για το τέλος του ημιχρόνου και με καλάθι του Μανδαλάκη το σκορ γίνεται 29-22

Ώρα 16:34 Ακόμα 2’47΄΄ για το τέλος του ημιχρόνου, με την Ασπίδα να είναι μπροστά με 39-30. Τάιμ άουτ για τον Φίλιππο

Ώρα 16:36 Με τρίποντο του Στεφανίδη η διαφορά ανεβαίνει για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό. 42-30 προηγείται η Ασπίδα

Ώρα 16:41 Ακόμα 20 δευτερόλεπτα στο Εύμοιρο για το ημίχρονο, 42-32 το σκορ. Τελευταία επίθεση για τον Φίλιππο

Ώρα 16:45 Ημίχρονο στο Εύμοιρο με την Ασπίδα να προηγείται με δέκα πόντους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Φίλιππος Βέροιας 42-32

Ώρα 16:46 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:49 Κοντά μας είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:52  Χορηγός της μετάδοσης είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:55 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:58 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:09 Με καλάθι του Τσιαβέ η Ασπίδα προηγείται με 48-37. Ακόμα 4’37΄΄ για το τέλος της τρίτης περιόδου, τάιμ άουτ για τον Φίλιππο

Ώρα 17:15 Με μία βολή του Ασημάκη η Ασπίδα προηγείται με 55-38, ακόμα τρία λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου

Ώρα 17:22 Τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με την Ασπίδα να ανεβάζει για πρώτη φορά τη διαφορά στους είκοσι πόντους και να ελέγχει απολύτως τον αγώνα. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – Φίλιππος Βέροιας 64-44

Ώρα 17:29 Με καλάθι του Γρούδου η Ασπίδα προηγείται με 69-48. Ακόμα 6’48΄΄ πριν το τέλος του αγώνα, τάιμ άουτ για τον Φίλιππο

Ώρα 17:45 Τέλος του αγώνα στο Εύμοιρο, με την Ασπίδα να παίρνει μία πολύτιμη νίκη. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Φίλιππος Βέροιας 75-62

Ώρα 17:49 Θυμίζουμε ότι τους αγώνες προσέφεραν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης», η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Labοι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης” και η «Λεχούδης Τεχνικά Έργα».

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν να έχετε πρώτοι άμεσα ενημέρωση για την αναμέτρηση της Ασπίδας με τον Φίλιππο Βέροιας. Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τη σημερινή αναμέτρηση……..