Πυρά της Δόξα Δράμας στο θέμα Γαβριηλίδη, Κουμπαράκη και Δημητριάδη με απίστευτες καταγγελίες για Καλαϊτζίδη και… φουσκωτούς μπράβους!!!

 

Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Κουμπαράκη, αλλά και του επόπτη Δημητριάδη στον αγώνα με τον Καμπανιακό, εξέδωσε την Παρασκευή (24/2) η διοίκηση της Δόξας Δράμας αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «όλη η φίλαθλη Ελλάδα σας πήρε χαμπάρι και γελά με το κατάντημά σας.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας: «Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι η μοναδική ομάδα του 1ουομίλου της Γ’ Εθνικής, που ενώ οι διοικούντες, ο προπονητής και οι φουσκωτοί μπράβοι που τον συνοδεύουν είναι η προσωποποίηση της αθλητικής βίας και της βιαιοπραγίας κατά των αντιπάλων τους ποδοσφαιριστών, παραγόντων και διαιτητών, μονίμως διαμαρτύρονται ακόμα και όταν κερδίζουν.

Μιλούν μόνιμα για δήθεν εξυγίανση του ποδοσφαίρου και εμφανίζονται ως αποκλειστικοί εξυγιαντές αυτοί που αποτελούν ό,τι χειρότερο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της χώρας μας.
Με ενορχηστρωτή τον προπονητή τους Καλαϊτζίδη και τους μπράβους φουσκωτούς προστάτες του που αξιώνει, πέρα από κάθε κανονισμό και ηθική, να είναι δίπλα του στον πάγκο σε κάθε αγώνα, απειλεί, εξυβρίζει και επιτίθεται στους πάντες επιδεικνύοντας κανιβαλιστικές συμπεριφορές.

Απειλές, επιθέσεις, εξυβρίσεις και επεισόδια κατά του τερματοφύλακα της Καβάλας, κατά διαιτητών στον αγώνα με το Εορδαϊκό και τη Δόξα Προσκηνητών, στην Νάουσα, στον Καμπανιακό και τόσα άλλα που έφεραν την αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο και τον πάγκο της ομάδος και αναμένονται και νέες τιμωρίες του.

Δεν έχουν τέλος οι απαράδεκτες συμπεριφορές του Καλαϊτζίδη που τις καλύπτει η διοίκηση, η οποία με την συμπεριφορά της εξευτελίζει και αμαυρώνει την ιστορία του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Κύριοι του Απόλλωνα,

Θέλετε με το στανιό και με το ζόρι να βγείτε πρωταθλητές και χρησιμοποιείτε κάθε μέσο γι’ αυτό.

Τελευταία θύματά σας οι υπεύθυνοι της ΚΕΔ, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και οι διαιτητές κ.κ. Κουμπαράκης και Δημητριάδης και φυσικά η αμέμπτου ηθικής ιστορική ομάδα μας ΔΟΞΑ Δράμας που καλπάζει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό σας τρομάζει.

Ξέρουμε ότι ακούτε “Δόξα” και “ΔΡΑΜΑ” και χάνετε τον ύπνο σας γιατί βλέπετε την πλάτη μας στον βαθμολογικό πίνακα.
Σταματήστε να βλέπετε παντού μάγισσες και να κυνηγάτε φαντάσματα.

Διώξτε το άγχος σας, χαλαρώστε και δείξτε την αξία σας μόνο στους αγωνιστικούς χώρους. Βάλτε τέρμα στις απαράδεκτες συμπεριφορές που μόνο κακό σας κάνουν.
Κύριοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς,

Οι διαιτητές κ.κ. Κουμπαράκης και Δημητριάδης ήταν καλοί όταν κερδίσατε στη Δράμα και ξαφνικά έγιναν κακοί όταν ορίζονται να διαιτητεύσουν αγώνες της Δόξας Δράμας;
Δυστυχώς για σας όλη η φίλαθλη Ελλάδα σας πήρε χαμπάρι και γελά με το κατάντημά σας.»

Θυμηθείτε την ανακοίνωση της Καλαμαριάς που προηγήθηκε με ένα κλικ ΕΔΩ.