Μετά Δέλλα και Ελευθερόπουλο αουτσάιντερ ο Μανουέλ Ρόκα στην μάχη της διαδοχής του Αναστόπουλου

 

Μπορεί η μάχη της διαδοχής μετά και την επίσημη απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου να είναι στο φόρτε της με τα ονόματα των Τραϊανού Δέλλα, του πρωην Πάνθρακα Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του Αλέκου Βοσνιάδη να είναι μπροστά στην λίστα ωστόσο το όνομα ακόμα ενός ακόμα γνωστού στην Κομοτηνή να βγαίνει στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με το sport24 υπήρξε φημολογία και για τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου και του Πανθρακικού τον Ισπανό Μανουέλ Ρόκα. Ο Ρόκα μετά την πριν ένα περίπου χρόνο αποχώρησή του από τον πάγκο του Πανθρακικού βρίσκεται στην Ισπανία παρακολουθώντας σεμινάρια και αγώνες Primera και Secuda Division προπονήσεις της Ρεάλ Μαδριτης της οποίας υπήρξε και παίκτης, αλλά και των φίλων του προπονητών Χάβι Γκαρσία (Ρούμπιν Καζάν), Μπερίσο (Θέλτα) και του Εσκρίμπα (Βιγιαρεάλ).

Το ThrakiSportS και ο Κώστας Καραγιάννης μίλησε με τον πρωην προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και του Πανθρακικού Μανουέλ Ρόκα ο οποίος αρχικά αφού χάρηκε που επικοινώνησε με Ελλάδα, μας ανέφερε πως παρακολουθεί συνέχεια το Ελληνικό πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όπου ήταν προπονητής στον Βόλο έχοντας ένα σερί 10/10 στην αρχή της θητείας του. Αναφέρθηκε πώς είναι μεγάλη του τιμή να δουλέψει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης και πως έχουν μιλήσει άνθρωποι της ομάδας με τον εκπρόσωπό του. Αλλα ακόμα δεν έχει κάτι νεότερο…