Γ’ Εθνική: Με επιστροφές η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον ΑΟ Καρδίας

 

Πανέτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου (15:00, LIVE ThrakiSportS) στο γήπεδο του ΑΟΞ είναι ο Ορφέας Ξάνθης και το τεχνικό επιτελείο μετά την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι ανακοίνωσε και την αποστολή του αγώνα.

Μετά την την προπόνηση που περιείχε προθέρμανση και ασκήσεις τακτικής, λοιπόν το πρωί της Παρασκευής ο Παναγιώτης Καμαράκης και ο Μπάμπης Χατζημεστής ανακοίνωσαν στους ποδοσφαιριστές του Ορφέα την αποστολή του αγώνα του Σαββάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίας. Στην αποστολή επιστρέφει κανονικά ο Νίκος Μελισσόπουλος που εξέτισε την ποινή του, ενώ αντίθετα εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Μαλαδένης, αλλά και ο Καρά Αλή Ονούρ που για το επόμενο δεκαπενθήμερο προπονείται ατομικά λόγω εσωτερικής τιμωρίας για πειθαρχικό παράπτωμα που του υποβλήθηκε από το τεχνικό επιτελείο του Ορφέα.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Ρούφος, Αθανασίου, Ζιγκολάρι, Θεοδωρίδης Κ., Θεοδωρίδης Χ., Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Κατρανίτσας, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Μελισσόπουλος, Μουμίνογλου, Μπουνταγκίδης, Χακή Τζαμπάζ, Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ και Χιντε Ιμέρ.