ΕΠΣ Ξάνθης: Βραβεύτηκαν στον ετήσιο χορό οι καλύτεροι για τη σεζόν 2015-16

 

Σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης βράβευσε τους καλύτερους για τη σεζόν 2015-16, πραγματοποιώντας παράλληλα και τον ετήσιο χορό της.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης σε θέματα Αθλητισμού Μιχάλης Λομβαρδέας, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ξάνθης Γιάννης Παπαδημητρίου αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Γιώργος Μπερμπέρογλου.

Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο Μπάμπης Κυρλίδης, ο οποίος στο ξεκίνημα τόνισε πως ο χαρακτήρας της γιορτής αυτής είναι να ενώσει τις ομάδες του νομού και να αναδείξει τους κορυφαίους.

Στην αρχή βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διέπρεψαν και σαν μαθητές, έχοντας βαθμό πάνω από 19. Αυτοί ήταν οι Βαγγέλης Παπαϊωάννου, Ιωάννης Ιγνατιάδης, Στέλιος Αχταρίδης και Θωμάς Ευφραιμίδης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης βράβευσε την ομάδα που εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο την Ένωση και την Ελλάδα στο Regions Cup, φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και παίρνοντας στο Σαν Μαρίνο τη δεύτερη θέση, χάνοντας οριακά την πρώτη θέση και την πρόκριση στην τρίτη φάση. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης χαρακτήρισε “λιοντάρια” τους παίκτες, ενώ τόνισε πως την επόμενη φορά η ομάδα θα κοιτάξει να φέρει το ευρωπαϊκό και μάλιστα αήττητη, δείχνοντας την σιγουριά του για τις ικανότητες των παικτών.

Ακολούθησε η βράβευση της ΑΠΟΞ Ραιδεστός ως η ομάδα που δεν δέχθηκε καμία κόκκινη κάρτα, ενώ δεν τιμωρήθηκαν ούτε ο προπονητής, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι της ομάδας, ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι παίκτριες της Βασίλισσας της Θράκης Σέβη Μετοικίδου και την Παναγιώτα Παπαϊωάννου για τις κλήσεις τους στην Εθνική Νεανίδων.

Έπειτα έγιναν οι βραβεύσεις για τον καλύτερο παίκτη κάθε κατηγορίας. Στη Γ’ κατηγορία βραβεύτηκε ο Γιώργος Μαστανιάδης του Αετού Τοξοτών, στη Β’ κατηγορία ο Χρήστος Κούτρας του Παύλου Μελά Κουτσού, ενώ στην Α’ κατηγορία  ο Γιάννης Καραγκιόζης του Ορφέα Ξάνθης.

Προτελευταίοι βραβεύτηκαν οι καλύτεροι προπονητές σε κάθε κατηγορία. Στη Γ’ κατηγορία βραβεύτηκε ο Γιάννης Λεοντίδης του Απόλλωνα Ξάνθης, στη Β’ κατηγορία ο Σάκης Καρασερίδης του Π. Μελά Κουτσού, ενώ στην Α’ κατηγορία το βραβείο πήρε ο Γιάννης Αποστολίδης της Αναγέννησης Θαλασσιάς, η οποία την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο τέλος βραβεύτηκαν έξι γυναίκες, οι οποίες βρίσκονται στα Διοικητικά Συμβούλια των ομάδων τους και έχουν ενεργό ρόλο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού Ξάνθης. Αυτές ήταν οι Θεανώ Σαρηπαπάζογλου (Πρόεδρος Αναγέννησης Θαλασσιάς), Σουζάνα Νταρ (Γενικός Αρχηγός του Αετού Τοξοτών), Ευαγγελία Τριανταφυλλίδου (Γενικός Γραμματέας του Αστέρα Μαγικού), Ραφηλία Συμεωνίδου (Μέλος ΔΣ και υπεύθυνη σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Δόξας Σταυρούπολης), Βαγιανή Δρίγγα (Μέλος του Δ.Σ. του Άρη Αβάτου) και Χρυσούλα Καργιώτη (Γενική Γραμματέας της Δόξας Μυρωδάτου).