Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στους εντός έδρας αγώνες Ορφέα Ξάνθης και Δόξας Προσκυνητών και στα υπόλοιπα παιχνίδια της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής

 

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Ο Διονύσης Στόλης από τις Σέρρες ορίστηκε στην αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με τον ΑΟ Καρδίας, έχοντας βοηθούς τους Αχιλλέα Αναστασιάδη και Χρήστο Κρυωνά από τον ίδιο Σύνδεσμο. Την αναμέτρηση της Δόξας Προσκυνητών με την Καβάλα ορίστηκε να διευθλυνει ο Σάββας Σιδηρόπουλος από τον Έβρο, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Κίτσο και Παναγιώτη Τερζόπουλο επίσης από το Σύνδεσμο του Έβρου.

Τέλος ο Στέφανος Κουμαράκης από το Σύνδεσμο Θράκης ορίστηκε Διαιτητής στην αναμέτρηση του Καμπανιακού με τη Δόξα Δράμας, έχοντας βοηθούς τους Ευθύμη Δημητριάδη και Μάριο Γκιόση, επίσης από το Σύνδεσμο της Θράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική (όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε το Σάββατο στις 15:00, απευθείας ενημέρωση φυσικά από το ThrakiSportS):

Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας
Διαιτητής: Στόλης (Σερρών)
Βοηθοί: Αναστασιάδης, Κρυωνάς (Σερρών)

ΑΠΕ Λαγκαδά – Μακεδονικός Φούφα
Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς),
Βοηθοί: Δεμερτζής, Δέλλιος (Κιλκίς)

Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου),
Βοηθοί: Κίτσος, Τερζόπουλος (Έβρου)

Εορδαϊκός – Νάουσα
Διαιτητής: Μαμασούλας (Μακεδονίας),
Βοηθοί: Τασόπουλος, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Καμπανιακός – Δόξα Δράμας
Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης),
Βοηθοί: Δημητριάδης, Γκιόση (Θράκης)

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου
Διαιτητής: Παρχαρίδης (Δράμας),
Βοηθοί: Χασιώτης (Δράμας), Μπαχαρίδης (Δωδ/νήσου