Στην Ξάνθη παρέα με την κόρη μετά από το Βελιγράδι η Βούλα Παπαχρήστου!

 

Η Βούλα Παπαχρήστου στέφθηκε για ακόμα μια φορά πανελληνιονίκης, το βράδυ της Κυριακής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Βέβαια, σε αντίθεση με την επίδοσή της στον πρωινό προκριματικό που της έδωσε την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, το απόγευμα δεν πήγε τόσο μακριά.

Έχοντας πηδήξει το πρωί 14.07μ. πιάνοντας το όριο για το Βελιγράδι, ανέμενε μια πολύ καλύτερη επίδοση στον βραδινό τελικό από το 13.90μ. που της χάρισε τη νίκη. «Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά, σίγουρα όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν με αντιπροσωπεύει. Άλλες προσδοκίες είχα με βάση τα άλματα που βγάζω στις προπονήσεις. Το πρωινό άλμα ήταν καλό, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δεν μου έβγαιναν τα βήματα, έμπαινα δυνατά, έβγαινε πίεση. Από την απογευματινή μου εμφάνιση περίμενα πολύ καλύτερα πράγματα», σχολίασε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Στην επισήμανση τι έφταιξε και τι θα μπορούσε να διορθωθεί, η Παπαχρήστου είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν με πάει αυτό το στάδιο και δεν αφορά μόνο εμένα αυτό. Δεν έχουμε και την ευκαιρία οι αθλητές να κάνουμε προπονήσεις στον στίβο του κλειστού λόγω Ολυμπιακού. Ίσως ένα άλλο λάθος μου να ήταν που δεν δηλώθηκα και στο μήκος το Σάββατο, να κάνω ένα δυο άλματα περισσότερο για να εξοικειωθώ με τον στίβο».

Όσο για τον στόχο του Βελιγραδίου; «Ευτυχώς υπάρχει το βαλκανικό στο Βελιγράδι την άλλη εβδομάδα. Θα πάω εκεί και θα μείνω όλη την εβδομάδα που ακολουθεί μέχρι το ευρωπαϊκό και αυτό με ανακουφίζει, καθώς θα έχω την ευκαιρία για προπονήσεις στον αγωνιστικό χώρο που θα διεξαχθεί και ο αγώνας. Εκεί στόχος ασφαλώς είναι ένα μετάλλιο», είπε η Παπαχρήστου. «Οποιοιδήποτε χρώματος;», η αυθόρμητη ερώτηση. «Οποιουδήποτε χρώματος καταρχήν αλλά φυσικά μακάρι να είναι το πρώτο, κανείς δεν θα έλεγε όχι σε κάτι τέτοιο. Αλλά ο στόχος σε πρώτη φάση είναι το μετάλλιο».

«Δεν θα σου λείψει τόσες μέρες στο Βελιγράδι η κόρη;», η επόμενη ερώτηση για το παιδί της και του θρακιώτη ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης Λάζαρου Χαριτωνίδη. «Φυσικά και θα μου λείψει, ευτυχώς αυτήν την περίοδο βοηθούν πολύ οι γονείς. Καλά να είμαστε, μακάρι να πάει καλά και το Βελιγράδι και μόλις επιστρέψω, θα την πάρω και θα πάμε μερικές μέρες στην Ξάνθη, να την χαρώ και εγώ, να την χαρούν και οι συγγενείς του Λάζαρου», είπε γελώντας και στέλνοντας φιλιά στην «δεύτερη πατρίδα της», όπως πλέον χαρακτηρίζει την Ξάνθη.