ΕΠΣ Ξάνθης: Εύκολη εντός έδρας νίκη για τον πρωταθλητή στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Άρη Αβάτου επί του Εχίνου

 

Άνετη εντός έδρας νίκη για τον πρωταθλητή στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Άρη Αβάτου που επικράτησε με 3-1 του Εχίνου Σπορ στο γήπεδο των Μαγγάνων για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος πριν την έναρξη των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Το μυαλό των παικτών των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατα στους δεύτερους ημιτελικούς της ερχόμενης Τετάρτης που θα κρίνουν και την είσοδο τους στον τελικό του Κυπέλλου καθώς Άβατο και Εχίνος ναι μεν κέρδισαν Ασπίδα εκτός έδρας και Θαλασσιά εντός έδρας αντίστοιχα, αλλά με ρευστά σκορ καθώς αμφότεροι επικράτησαν με 2-1 των αντιπάλων τους.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες των δύο ομάδων, η ομάδα του Άρη Αβάτου μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε μόλις στο 3′ λεπτό με τον Χαριτίδη να ανοίξει το σκορ όταν ο μεσοεπιθετικός του Αβάτου με σουτ εντός περιοχής και αριστερά παραβίασε την εστία του Τζομιάδη. Ο Άρης διπλασίασε τα τέρματα του στο 40’λεπτό με τον Κοτόπουλο με κοντινή προβολή . Οι παίκτες του Αβάτου τελείωσαν ουσιαστικά το παιχνίδι στο 45’λεπτό με το σουτ του Δεσύλλα να πραγματοποιεί το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γεωργιάδης στο 60′ λεπτό με τον Γεωργιάδη να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Καβάζ Μεμέτ Αλή στην πλάτη της άμυνας των παικτών του Άρη και με σουτ έγραψε το τελικό 3-1.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥΒαρελάς, Βασιλειάδης Γ., Βασιλειάδης Ι., Δασκαλάκης, Παπαδιώτης, Δόντσος, Θωμαίδης, Δεσύλλας (46′ Πασχαλάκης), Κοτόπουλος, Χαριτίδης (46′ Ξανθόπουλος), Ευθυμιάδης (46′ Ντουμπάν Τουράν)

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Τζομιάδης, Μποασή Σαμπρή (46′ Μπάρε Χ.), Καδρής Χουσείν, Καβάζ Μεμέτ Αλή Σ., Σνιμσίκοβ, Ιντζέ Φικρή, Αχμέτ Τ., Μιχαηλίδης, Καβάζ Μεμέτ Αλή Χουσείν, Γεωργιάδης, Χότσκα Τουγκάι