ΕΠΣ Έβρου: Παιχνίδι μισής ώρας στην Βύσσα ανάμεσα στον Ακρίτα και τον “καταιγιστικό” Ορέστη

 

Ο πρωτοπόρος αν και ελλειπής Ορέστης δεν δυσκολεύτηκε να πάρει ευρεία νίκη στην Βύσσα απέναντι στον ουραγό Ακρίτα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου σε ένα παιχνίδι που τελείωσε πριν καλά αρχίσει.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Μιλήκας που βρέθηκε στο γήπεδο για το radio evros, παρόλο που ο προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας Γιώργος Αραμπατζής ξεκούρασε βασικούς του παίκτες (Οικονόμου, Μεμούρη, Καστρινό, Τρανόπουλο, Ντινούδη, Παπαγιαννίδη,Τζουμακίδη) και έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε αυτούς που δεν είχαν πολύ μέχρι τώρα η ομάδα του κατάφερε να “χορεύει” στην βροχή με το σκορ να φτάνει στο απίστευτο 0-7 με την συμπλήρωση μόλις 30 λεπτών παιχνιδιού!

Στο 4΄ ο Πασχαλίδης ανοιξε το σκορ με πλασέ και στο 6′ ο Δαρβούδης έκανε το 0-2. Στο 10′ έχουμε το 0-3 με τον Οτέμπερη στο 13′ ο Πασχαλίδης Δκαι ο Δαρβούδης στο 17′ κανουν το 0-5. Ο Ορέστης κάνει πάυση ένα δωδεκαλεπτο και ξεσπα στο διλεπτο 29 με 30 αρχικά με τον Γενηκομσίου και τον Ελευθεριάδη που διαγράφει το τελικό 0-7.

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Ορέστη να κατεβάζει στροφές και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν σε κανένα σημείο. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρόωρα εκλιπόντος Σταμάτη Μούτλια.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ (Γιάννης Πετριτζίκης): Χαλβατζής, Χουσίδης, Αλτικολάτσης, Παπαδόπουλος (59΄Αραμπατζής), Αρχοντίδης, Κασκανέτας, Ατματζίδης, Παντσίδης (66΄Πούσκας), Πλιατσικίδης, Καλιαμπάκας, Παπαναστασίου(45΄Αδαμίδης)

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιώργος Αραμπατζής): Γαλλής, Στεφανίδης, Μάτσιος, Μαργαρίτης, Γενηκομσίου, Βουδούρης, Δαρβούδης, Παρασκευάς, Πασχαλίδης, Οτέμπερης (45΄Πετρόπουλος), Ελευθεριάδης