A2 Ανδρών: Με τον Μουσίκα βασικό ο Μίλωνας συνεχίζει τις επιτυχίες

 

Ο Σουφλιώτης Χαράλαμπος Μουσίκας είναι από τους βασικούς παίκτες της φετινής ομάδας του Μίλωνα, αγωνιζόμενος από τη θέση του λίμπερο.

Την προηγούμενη αγωνιστική που έπαιζε εντός έδρας ανάγκασε την ομάδα του ΟΦΗ στην πρώτη του ήττα με 3-2. Τώρα ήρθε η σειρά να νικήσει εκτός έδρας και την ΑΕΚ με 3-2.

Με αυτά που κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές ο Μίλωνας, έχει βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών ως προς τον νότιο όμιλό του.

Επίσης είναι πασιφανές πως η συγκεκριμένη ομάδα έχει τη μαγιά για να βρεθεί γρήγορα στα σαλόνια της Volley league και με μικρή οικονομική ένεση, η επιστροφή μπορεί να γίνει άμεσα.

Άλλωστε ο Μίλωνας έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή στο βόλεϊ στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο πως πέρυσι οι έφηβοι είχαν πάρει το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ και αυτήν την Κυριακή αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ΕΣΠΕΔΑ.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν η τελευταία ομάδα όπου έπαιξε αγωνιστικά ο Νίκος Σαμαράς και προς τιμήν της, όταν πριν τέσσερα χρόνια έφυγε από την ζωή, ήταν η ομάδα που αρνήθηκε να κατέβει να αγωνιστεί, ηττήθηκε στα χαρτιά και υποβιβάστηκε, καταγγέλλοντας το γεγονός ότι δεν αναβλήθηκε η αγωνιστική.

Για την ιστορία, στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την ιστορική ΑΕΚ ο Μίλωνας  νίκησε με 2-3 σετ (21-25, 25-20, 20-25, 25-13, 11-15)