Πανελληνιονίκης με πρωινό άλμα ως το… Βελιγράδι η Παπαχρήστου – Άκυρη η Ναζίρη

 

Με ένα άλμα το πρωί, η Βούλα Παπαχρήστου προσγειώθηκε στο… Βελιγράδι, αφού με το 14,07 μ. προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί στην Σερβία σε δύο εβδομάδες.

Ωστόσο το απόγευμα, αν και αναδείχθηκε με άνεση πανελληνιονίκης, δεν ικανοποίησε πάνω από όλα την ίδια με την εμφάνισή της  καθώς η νίκη της συνοδεύθηκε με επίδοση μόλις στα 13,90 μ.έτρα.

«Η εικόνα που είχα από την προπόνηση ήταν για άλλες επιδόσεις. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά, σίγουρα όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν με αντιπροσωπεύει», είπε η Βούλα Παπαχρήστου, που είχε ένα ακόμη ένα έγκυρο στα 13,67 μ. και δεν έκανε τα δύο τελευταία άλματα της.

Δεύτερη με 13,64 μ. ήταν η Αθανασία Πέρρα και τρίτη η Χριστίνα Αλβερτσιάν (13,38 μ.). Η Ζωή Μπαλαμούτη ήταν η αθλήτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού “προσγειώθηκε” στα 12,47 μ. και πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων. Η προηγούμενη επίδοση ανήκε στην Βούλα Παπαχρήστου από τις 12/2/2006. Η αθλήτρια από την Κρήτη κατέλαβε την τέταρτη θέση στον αγώνα.

 

Όσο για την Σπυριδούλα Ναζίρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που είχε προκριθεί από τον πρωινό προκριματικό με την όγδοη επίδοση. Είχε τρία άκυρα άλματα και έτσι δεν πήρε κατάταξη στον τελικό.