LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου και Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και την Δόξα Προσκυνητών την Καλαμαριά που καίγεται για νίκη. Ο Γιάννης Καρτάλης είναι στο γήπεδο του ΑΠΟΞ, ο Δημήτρης Μπακιρτζής στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης και μεταδίδουν…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με έμφαση φυσικά στα δυο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης που διεξάγονται στην Θράκη, εφόσον φυσικά διεξαχθούν

Ωρα 14:08  Λέμε εφόσον διεξαχθούν, γιατί από το πρωί υπάρχει πρωτοφανής νεροποντή στην Θράκη. Ήση αναβλήθηκαν το παιδικό της ΕΠΣ Ξάνθης το πρωί, ωστόσο πλέον η βροχόπτωση έχει σταματήσει και δεν τίθεται θέμα για το ματς του Ορφέα με το Παραλίμνι. Πιο περίπλοκα τα πράγματα στο ματς των Προσκυνητών με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ωρα 14:12  Ο αγώνας της Δόξας Προσκυνητών με την Καλαμαριά που καίγεται για βαθμούς και έχει εκφράσει την προτίμηση να μην αγωνιστεί στο πλαστικό της ΕΠΣ Θράκης που θεωρεί επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών της, θα διεξαχθεί εφόσον το αποφασίσει ο διαιτητής, ενώ την ίδια ώρα η ΕΠΣ  ανέβαλε τα παιχνίδια του Ερασιτεχνικού λόγω της κακοκαιρίας.

Ωρα 14:16  Η Δόξα Προσκυνητών με 14 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Εορδαικό μετά από καλή εμφάνιση αφού αγωνιζόταν με 9 παίκτες για μεγάλο διάστημα.

Ωρα 14:18  Ο ιστορικός Απόλλων Καλαμαριάς δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά με ένα πολύ δυνατό ρόστερ ελπίζει να περάσει πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας προσπερνώντας την Δοξα Δραμας που προπορεύεται 2 βαθμούς, αν φυσικά αυτή στραβοπατήσει.

Ωρα 14:21  Ο Ορφέα Ξάνθης με 23 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση πραγματοποιώντας μια καλή πορεία κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Υποδέχεται την ομάδα του Νομού Σερρών, τον Απόλλωνα Παραλιμνιου που έχει ένα βαθμό λιγότερο, σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ωρα 14:24  Ο Ορφέας προέρχεται από δυο σερί ισοπαλίες και θέλει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και την τρίτη του νίκη στο γήπεδο του ΑΟΞ. Συνολικα στο γηπεδο του ΑΟΞ εχει 2 νικες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με τερματα 9 υπερ και 11 κατά. Στον πρωτο γυρο οι δυο ομαδες εμειναν στο 0-0 στο Παραλίμνι.

Ωρα 14:27  Η Δόξα εντός έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες με τέρματα 7 υπέρ και 8 κατά. Στον πρώτο γύρο Καλαμαριά- Δόξα Προσκυνητών 3-1.

Ώρα 14:32 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:36  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:39  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:42 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:46  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:50  Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει τους αγώνες: ΑΟ Καβάλα – ΑΟ Καρδίας, Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Δράμας, Αλμωπός Αριδαίας – Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου, ΑΠΕ Λαγκαδά – Εορδαϊκός, Δοξά Προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ ρεπό έχει ο Καμπανιακός. Θυμίζουμε ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου-Νάουσα 0-3 άνευ αγώνα.

Ωρα 14:55  Το ThrakiSportS, όπως κάθε εβδομάδα θα σας μεταδώσει απευθείας την εξέλιξη των αγώνων των ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με παράλληλη ενημέρωση και από τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου ομίλου.

Ωρα 14:58  Κανονικά θα ξεκινήσει ο αγώνας και στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή, όπου έκανε σχετικό έλεγχο ο διαιτητής ενώ έχουν έρθει και αρκετοί οπαδοί των φιλοξενουμένων.

Ώρα 15:01 Έναρξη στη Κομοτηνή.

Ώρα 15:02 Ξεκίνησε μόλις ο αγώνας και στην Ξάνθη!

Ώρα 15:02 Στο 1ο μόλις λεπτό ωραία ατομική προσπάθεια από τον Κατσαρό, ο οποίος σούταρε με το αριστερό και την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μένκα

Ώρα 15:12 Στην Κομοτηνή ένα δυνατό σουτ του Γεωργιάδη έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

Ώρα 15:13 Πρώτη υποψία φάσης στην Ξάνθη, ο Απόλλωνας προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ο Τάκας υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ

Ώρα 15:18 Στην Ξάνθη, ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης. Συρτό σουτ του Μουμίνογλου, η μπάλα έφυγε άουτ.

Ώρα 15:19 Σουτ του ίδιου έξω από την περιοχή με τον αντίπαλο κίπερ να μπλοκάρει

Ωρα 15:23 Φάση διαρκείας στα καρέ του Απόλλωνα για τον Ορφέα, ούτς ο Χαλήλ Ιμπράμ, ούτε ο Τορομανίδης κατάφεραν να κάνουν το σουτ, με τον Καραγκιόζη Γ. να το επιχειρεί τελικά και την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Ωρα 15:24 Στην Κομοτηνή στο 25ο λεπτό ωραία πάσα του Ν’ Λουντούλου στον Χασομέρη, αυτός όμως δεν θα κάνει καλό κοντρόλ, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Αγγελόπουλος

Ωρα 15:29 Στο 31ο λεπτό αδύναμο γυριστό σουτ του Κατσαρού μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει ο Μένκα

Ώρα 15:36 Ξεκίνησε να ψιχαλίζει και πάλι στη Ξάνθη για πρώτη φορά μετά την έναρξη του αγώνα.

‘Ωρα 15:37 Στην κομοτηνή, στο 35′ δυνατό σουτ του Κεϊτα, πετάγεται εντυπωσιακά και διώχνει με γροθιές ο Μένκα

Ώρα 15:40 Καλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα στην Ξάνθη, με τον Γαλακτερό να κάνει ενα διαγώνιο σουτ απο πλάγια θέση εντός περιοχής και τον Ρούφο να αποκρούει σταθερά.

Ωρα 15:42 Στο 40′ πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμαριά, με τον Συμελίδη να αστοχεί σε τετ α τετ με τον Αγγελόπουλο

Ώρα 15:43 Στο μεταξύ στην Super league, στο 40ο λεπτό ο Πανιώνιος προηγείται του Ηρακλή με 1-0, σε αγώνα για την Super League.

Ωρα 15:45 Στο 41′ ο Συμελίδης έκανε τη σέντρα, η άμυνα της Δόξας δεν μπόρεσε να διώξει με τον Ν’ Λουντούλου να σουτάρει από πολύ καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ

Ώρα 15:46 Προσπαθεί να απειλήσει ο Ορφέας, με τον Μουμίνογλου να γυρνάει και κάνει ένα σουτ εντός περιοχής, αλλά τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

Ώρα 15:48 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0!

‘Ωρα 15:50 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στο “Ενωσιακό” στη Κομοτηνή. Δόξα Προσκυνητών-Απόλλων Καλαμαριάς 0-0!

Ωρα 15:53  Ένταση στην Κομοτηνή στο ημίχρονο, με τον Καλαϊτζίδη να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή και την αστυνομία να επεμβαίνει.

Ωρα 15:59  Θυμίζουμε ότι αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co, της βιοτεχνίας κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, των «Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκης», της «Υπεραγοράς Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα στην Κομοτηνή και του Coffee Lab στην Οδό Ορφέως.

Ωρα 16:03  Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου στην Ξάνθη.

Ώρα 16:05 Στην Ξάνθη, καλό μακρινό σουτ του Τορομανίδη, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της αντιπαλης εστίας

Ωρα 16:07  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στην Κομοτηνή.

Ωρα 16:08  Γκολ στην Κομοτηνή για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Κόρνερ για τον Απόλλωνα στο 46′, η μπάλα κόλλησε μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Καλογέρης έκανε μία συρτή σέντρα σουτ και με εξουδετερωμένο τον Αγγελόπουλο ο Καλαϊτζίδης με προβολή στην κενή εστία άνοιξε το σκορ. Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Ωρα 16:10  Καλή ευκαιρία για τον Ορφέα. Ο Μουμίνογλου έπιασε ενα σουτ λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ

Ώρα 16:13 Στην Ξάνθη, φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή από τον Μακράκη, και κίτρινη καρτα στον παικτη του Ορφεα.

Ώρα 16:15 Στην Ξάνθη, καλή εκτέλεση απο τον Γαϊδαρτζή, με τον Ρούφο να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει εντυπωσιακά!

Ωρα 16:17  Στην Κομοτηνή είμαστε στο 56′ και σουτ του Ν’ Λουντούλου, πέφτει και διώχνει ο Αγγελόπουλος. Έχει μπει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμαριά

Ώρα 16:18 Στην Ξάνθη, αλλαγή για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Φιλέντας παίρνει τη θέση του Τάκα.

Ωρα 16:19  Γκολ στην Κομοτηνή για την Καλαμαριά. Στο 58′ οι φιλοξενούμενοι διπλασιάζουν τα τέρματα τους. Ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χασομέρης σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε με κεφαλιά το Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς 0-2

Ωρα 16:21  Στην Κομοτηνή στο  60ο λεπτό σουτ του Ν’ Λουντούλου, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Αγγελόπουλος

Ωρα 16:22  Στην Ξάνθη ο Φιλέντας εκμεταλλεύθηκε ωραία μπαλιά στη πλάτη της άμυνας του Ορφέα, αλλά δεν τελείωσε σωστά τη φάση, και ο Ρούφος μπλόκαρε εύκολα!

Ώρα 16:27 Στην Κομοτηνή στο 66′ σουτ του Πόποβιτς η μπάλα άουτ

Ώρα 16:29 Στην Ξάνθη δεύτερη αλλαγή για τον Απολλωνα Παραλιμνίου. Ο Σεπαλματζίδης παίρνει τη θεση του Μέντα.

Ώρα 16:30 Στην Ξάνθη πρώτη αλλαγή για τον Ορφέα. Ο Λαζαρίδης αντικαθιστά τον Χαλήλ Ιμπράμ.

Ώρα 16:32 Στην Ξάνθη ευκαιρία για τον Ορφέα. Λίγο μετά αφότου μπήλε ο Λαζαρίδης περνάει με ωραία ντρίμπλα τον αντίπαλο αμυντικό, αλλά το σουτ του, κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

Ώρα 16:36 Πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι για τη Δόξα Προσκυνητών. Στο 77′ στη θέση του Ιωαννίδη περνάει ο Κασιώτης

Ώρα 16:37 Στην Ξάνθη δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα. Ο Ιμέρ μπαίνει στον αγώνα και παίρνει τη θεση του Τορομανίδη

Ώρα 16:40 Στην Κομοτηνή στο 79′ νέο τετ α τετ για την Καλαμαριά, με τον Ν’ Λουντούλου να πλασάρει πάνω στον Αγγελόπουλο

Ώρα 16:43 Καλή ευκαιρία για τον Ορφέα. Μετά από σέντρα από τη δεξιά πλευρά, ο Λαζαρίδης πήρε μια κεφαλιά, αλλά ο κίπερ μπλόκαρε.

Ώρα 16:44 Γκολ στην Κομοτηνή για την Καλαμαριά. Ο Απόλλων κάνει στο 84′ το 0-3 με τον Πόποβιτς, ο οποίος πήρε την μπάλα ανάμεσα στη σέντρα και τη μεγάλη περιοχή της Δόξας, είδε εκτός θέση τον Αγγελόπουλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας των Προσκυνητών. Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς 0-3

Ώρα 16:45 Στην Ξάνθη έχουμε τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Καρακούσης παίρνει τη θέση του Μάλαμα

Ώρα 16:46 Στην Κομοτηνή έχουμε φτάσει στο 85′ και έχουμε πρώτη αλλαγή για την Καλαμαριά. Στη θέση του Πόποβιτς περνάει ο Χατζηδημητρίου.

Ώρα 16:47 Γκολ στην Κομοτηνή για τους φιλοξενούμενους. Στο 86′ η Καλαμαριά κάνει το 0-4. Ο Χατζηδημητρίου στην πρώτη του επαφή με την μπάλα θα βρει ωραία τον Ν’ Λουντούλου, ο οποίος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αγγελόπουλου. Δόξα προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς 0-4

Ώρα 16:49 Στην Ξάνθη πολύ καλή ευκαιρία για τον Ορφέα. Ο Μουμίνογλού έκανε τη μπούκα απο δεξιά, σουταρε και αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα, ο οποίος όμως και πάλι απέκρουσε σταθερά.

Ώρα 16:50 Στο 88′ δεύτερη αλλαγή για τη Δόξα Προσκυνητών. Στη θέση του Τρίχα περνάει ο Ανυφαντάκης

Ώρα 16:51 Τέλος του αγώνα στην Ξάνθη! Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Απολλων Παραλιμνίου 0-0!

Ωρα 16:53 Τέλος του αγώνα και στην Κομοτηνή: Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς 0-4