Γ’ Εθνική: Κίνδυνος αναβολής του αγώνα Δόξα Προσκυνητών – Καλαμαριά λόγω νεροποντής

 

Η πρωτοφανής σε ένταση βροχόπτωση που έχουμε από το πρωί στην Κομοτηνή και γενικότερα στον νομό Ροδόπης, η οποία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, θέτει σε αμφιβολία την διεξαγωγή του αγώνα Δόξα προσκυνητών – Απόλλων καλαμαριάς για την Γ’ Εθνική.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις τρεις το μεσημέρι στο πλαστικό, που με τόσο νερό θα καταστεί εξαιρετικά επικίνδυνο για τους παίκτες. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι τα κέφια του καιρού τις ώρες που μεσολαβούν, ενώ σε κάθε περίπτωση την απόφαση θα κληθεί να πάρει ο διαιτητής.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε εκφράσει δυσαρέσκεια στην επιλογή της έδρας του γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης με τον πλαστικό χορτοτάπητα και είχε ζητήσει την μεταφορά στο ΔΑΚ Κομοτηνής που χρησιμοποιούσε ως έδρα ο Πανθρακικός, όπου είχε διεξαχθεί και το εντός έδρας ματς των Προσκυνητών με την Δόξα Δράμας.

Ωστόσο το σενάριο αυτό της αλλαγής έδρας δεν έπαιξε ποτέ, τουλάχιστον στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν από τους Θεσσαλονικείς. Είναι άγνωστο ωστόσο τι θέσει θα πάρουν ενώπιον του διαιτητή αν ο αγωνιστικός χώρος στο πλαστικό θεωρηθεί επικίνδυνος για την ακεραιότητα των παικτών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι ομάδες θα παρουσιαστούν κανονικά στο γήπεδο μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης και η απόφαση θα ληφθεί από τον διαιτητή…