Photos: Τσικνοπέμπτη στο στέκι των Πανθρακικών με ψηστήρι και… χαμόγελα παρά τον υποβιβασμό

 

Μπορεί την Πέμπτη να συμπληρώθηκαν τρεις ακριβώς εβδομάδες από την ημέρα που ανακοινώθηκε επισήμως η απόσυρση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν έπαυε να είναι Τσικνοπέμπτη και να δικαιολογείται οι άνθρωποι που έχουν σημαδέψει με την παρουσία τους την ομάδα να βγουν, να ψήσουν και να… ξεσκάσουν από τις σκοτούρες που άφησε αυτή η πικρή απόφαση.

Έτσι λοιπόν από νωρίς το μεσημέρι έξω από το El Classico, που ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσο Καραολάνη, άρχισαν να ψήνουν και στην πορεία στήθηκε ένα μεγάλο ψηστήρι, από το οποίο πέρασαν τα περισσότερα από τα άτομα που σημάδεψαν το τελευταίο διάστημα αλλά και στο παρελθόν την σύγχρονη ιστορία του Πανθρακικού.

Άλλωστε το El Classico λόγω του ιδιοκτήτη του, αποτελεί σταθερά το στέκι των Πανθρακικών στην Κομοτηνή και αυτό συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, έστω και αν ο Πανθρακικός δεν υφίσταται στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ειδικά μάλιστα μια μέρα σαν την Τσικνοπέμπτη, αποτέλεσε στέκι συγκέντρωσης και πολλών συζητήσεων ενόψει και των επερχόμενων εκλογών στον Ερασιτέχνη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο εκδότης της εφημερίδας “Περισκόπιο” Χασάν Χουσεΐν…