Photos: Καρέ-καρέ το ονειρικό ξεκίνημα του Κομοτηναίου Θανάση Κυριαλάνη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Σάλκε και ουσιαστικά να εγκαταλείπει το ευρωπαϊκό όνειρο, ωστόσο το όνειρο για τον κομοτηναίο πρώην παίκτη του Πανθρακικού στην ομάδα του ΠΑΟΚ μόλις ξεκίνησε.

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, μετά την διάλυση του Πανθρακικού και μάλιστα έλαμψε στην Θράκη, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη του ΠΑΟΚ  επί της Ξάνθης, καθώς πέτυχε το πρώτο γκολ και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη.

Ο «Παρατηρητής της Θράκης» μετά το ντεμπούτο του Θανάση Κυριαλάνη στη νέα του ομάδα και την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στα Πηγάδια, συνομίλησε μαζί του με τον ίδιο να δηλώνει πολύ χαρούμενος που κατάφερε να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, ευχαριστώντας παράλληλα τον Πανθρακικό και όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε.

Ερωτηθείς για τους προσωπικούς στόχους στη νέα ομάδα του ο Θανάσης Κυριαλάνης παρατήρησε αρχικά πως «έχω την τιμή να βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο  σύλλογο όπως είναι  ο ΠΑΟΚ» για να υπογραμμίσει στη συνέχεια ότι «επιθυμία μου είναι  να συνεχίσω τη συνεργασία μου στον ΠΑΟΚ και με τη νέα σεζόν να βρίσκομαι στη μεγάλη ομάδα».

Σε ερώτημα για το κλίμα που βρήκε, σημείωσε πως «είναι πραγματικά πολύ οικογενειακό  και δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Σε ό,τι αφορά τους  προπονητές είναι από τους κορυφαίους και το επίπεδό είναι πολύ υψηλό. Οι προπονήσεις  είναι πολύ ποιοτικές και πιεστικές».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω  και τον Πανθρακικό  και όλους τους προπονητές με τους οποίος   συνεργάστηκα», κατέληξε ο Θανάσης Κυριαλάνης. Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του Κώστα Αβραμίδη για την εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης»: