ΕΠΣ Ξάνθης: “Γκέλα” για τον Εχίνο με την Βιστωνίδα στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής

 

Με το εξ’ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Εχίνο Σπορ και τον Α.Ο Βιστωνίδας που έληξε 1-1 ολοκληρώθηκε και τυπικά η 17η αγωνιστική.

Ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση και στην οποία ο Εχίνος μετά το διπλό στον Ζυγό και την νικη στο κύπελλο με την Θαλασσιά ουδείς περίμενε να “γκελαρει” με την Βιστωνίδα που δέιχνει ότι θα πουλήσει μετα ακριβα το “τομάρι” της.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς η μπάλα παίζονταν κυρίως στο χώρο του κέντρου με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε αρκετά λάθη. Μονάχα σε δύο περιπτώσεις κατάφερε η ομάδα του Εχίνου να απειλήσει την εστία του Λαπαδώνης που και στις δύο περιπτώσεις αντέδρασε σωστά κρατώντας το 0-0. Αρχικά στην φάση του 16’λεπτού και στο τετ α τετ του Καβάζ Μεμεταλή που επιχείρησε το σουτ αλλά κατάφερε να διώξει σε κόρνερ και στην φάση του 40′ λεπτού και πάλι με τον Καβάζ Μεμεταλή να επιχειρεί το δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα της Α.Ο Βιστωνίδας να αποκρούει εντυπωσιακά παραχωρώντας το κόρνερ. Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Εχίνου, το έκανα οι της Βιστωνίδας με τον Μάριο Ξενιτίδη στο 43′ λεπτό που παραβίασε την εστία του  Μπαϊρακταρίδη και έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο 45λεπτό, η ομάδα του Εχίνου μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα, κάτι που κατάφερε στο 55′ λεπτό με δυνατό σουτ του Καβάζ Μεμεταλή ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Εχίνου σε 1-1. Το υπόλοιπο της αναμέτρησης κύλησε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν ευκαιρίες για κάποιο τέρμα, με την ομάδα του Εχίνου να χάνει μεγάλη ευκαιρία ώστε να προηγηθεί στο σκορ αλλά η κεφαλιά του Χουσείν Καδρή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιχαηλίδη στο 87′  να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι. Έτσι το παιχνίδι μοιραία έμεινε στο 1-1 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μπαϊρακταρίδης, Μποασή, Τζομιάδης, Καδρή Χ., Καδρή Αλτ. (46′ Σνιμσίκοβ) , Παρσαντανιάν, Μεμεταλή, Μιχαηλίδης, Κισά, Γεωργιάδης, Χότσκα (85′  Καβάζ Μεμεταλή Σεϊχάν)

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Λαπαδώνης, Αγγελίδης, Μακρίδης, Καζάκος, Δρακίδης, Μαμαλίγκατζης, Τσεπνόγλου, Φραγκούλης (66′ Κυράπογλου) , Ξενιτίδης, Καμπουρίδης, Τουρατζίδης (56′ Χότζα).