Γ’ Εθνική: Με τα τέσσερα αδέρφια αλλά και τους Μεκερά και Ζιγκολάρι ταξιδεύει ο Ορφέας Ξάνθης στην Πτολεμαΐδα

 

Με μία μεσημεριανή προπόνηση ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία του ο Ορφέας Ξάνθης, για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης στην Πτολεμαΐδα με τον Μακεδονικό Φούφα, η οποία περιείχε προθέρμανση και ασκήσεις τακτικής. Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Πτολεμαΐδα για τον αγώνα την Τετάρτη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Κώστας Θεοδωρίδης, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο που μας πέρασε και ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ορφέα αύριο μαζί με τον αδερφό του Μπάμπη που είναι μέλος της ομάδας από το καλοκαίρι.

Ακόμα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτό της Δράμας βρίσκονται στην αποστολή και οι «μικροί» του Ορφέα, ο Ζιγκολάρι, αλλά και ο Μεκερά που ανέβηκαν από τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα και έκαναν ντεμπούτο την Κυριακή. Τέλος, σημαντική επιστροφή είναι και αυτή του Καραγκιόζη Γιάννη, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναγιώτης Καμαράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του τραυματία Καρά Αλή, αλλά και των τιμωρημένων Μαλαδένη και Μελισσόπουλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης για την αυριανή αναμέτρηση: Ρούφος, Αθανασίου, Ζιγκολάρι, Θεοδωρίδης Κ., Θεοδωρίδης Χ., Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Κατρανίτσας, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Μεκερά, Μουμίν Ογλού, Μπουνταγκίδης, Φεράτ, Χακή Τζαμπάζ, Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Ιμέρ.