LIVE η Γ’ Εθνική: Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης και Εορδαϊκός – Δόξα Προσκυνητών

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης και Εορδαϊκός – Δόξα Προσκυνητών για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Για τις επόμενες ώρες από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις στους αγώνες Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης και Εορδαϊκός – Δόξα Προσκυνητών. To ThrakiSportS παράλληλα θα σας ενημερώνει και για την εξέλιξη στα άλλα  ματς του πρώτου ομίλου ης Γ’ Εθνικής. Ο Γιάννης Καρτάλης υποδέχεται τις πληροφορίες από τα δύο γήπεδα και μεταδίδει.

Ώρα 14:10  Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:15  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:20  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:25 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:30  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 14:35 Πάμε να δούμε σιγά σιγά και τις συνθέσεις των δύο ομάδων αρχικά στην Δράμα. Για την Δόξα Δράμας ξεκικούν οι: Σικαλιάς, Παγώνης, Βιτλής, Κωστόπουλος, Παπαζούδης, Δουκάκης, Πινδώνης, Παναγιωτούδης, Καρλόπουλος, Ιγκόρ, Μαρτσάκης

Ώρα 14:40 Για τον Ορφέα από την άλλη πλευρά ξεκινούν οι: Ρούφος, Λαζαρίδης, Κατρανίτσας, Θεοδωρίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Μυγγίδης, Τουγιάλ

Ώρα 14:45 Παραμένουμε στη Δράμα που αυτή τη στιγμή γίνεται η παράδοση του πλαστικού χλοοτάπητα από τον Δήμαρχο Δράμας.

Ώρα 14:50 Πάμε στην Πτολεμαΐδα για να δούμε και την ενδεκάδα του Γιάννη Πουρλιάγκα στο ματς της Δόξας με τον Εορδαϊκό: Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Λεφής, Κραγιαννίδης, Τρίχας, Κατσαρός, Δημητριάδης, Κλης, Βάσκος και Κεϊτά.

Ώρα 14:58 Μετράμε πλέον αντίστροφα για τη σέντρα στους αγώνες της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 15:01 Σέντρα σε Δράμα και Πτολεμαϊδα!

Ώρα 15:06 Γκολ! Ο Ίγκορ βρίσκει την ευκαιρία και νικάει τον Ρούφο για το 1-0 πολύ νωρίς υπέρ της ομάδας του! Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης 1-0…

Ώρα 15:11 Προσπαθεί να συνέλθει ο Ορφέας Ξάνθης από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε και έχει κερδίσει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 15:16 Έχοντας συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα στην Πτολεμαΐδα το 0-0 παραμένει ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Δόξα Προσκυνητών με τις δύο ομάδες να παίζουν ένα ποδόσφαιρο κατοχής έως τώρα..

Ώρα 15:21 Καλή ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης που έχει ανεβάσει την πίεση του, και απειλεί αυτή τη στιγμή με ένα καλοεκτελεσμένο φάουλ του Τουγιάλ που όμως κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σικαλιά.

Ώρα 15:26 Καμία ιδιαίτερη φάση ούτε στη Δράμα, ούτε στην Πτολεμαΐδα με τις ομάδες να έχουν ισορροπήσει τα παιχνίδια.

Ώρα 15:31 Πάμε να δούμε και το σκορ σε όλα τα παιχνίδια του 1ου ομίλου της Γ Εθνική περίπου στο 30λεπτο: ΑΟ Καρδίας-ΑΕ Ποντίων  3-0 α.α., Καβάλα-Μακεδονικός Φούφα  0-0, ΦΑΣ Νάουσα-Αλμωπός Αριδαίας  0-0, Δόξα Δράμας-Ορφέας Ξάνθης  1-0, Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΠΕ Λαγκαδά  1-0, Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς  0-0, Εορδαϊκός-Δόξα Προσκυνητών  0-0,  Ρεπό: Νέστος Χρυσούπολης

Ώρα 15:35 Γκολ για τον Δόξα Δράμας! Ο Καρλόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ρούφος απέκρουσε ασταθώς, αλλά δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο Δουκάκης εκμεταλλεύεται το λάθος και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ορφέα για δεύτερη φορά στον αγώνα. Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης 2-0…

Ώρα 15:40 Γκολ στην Πτολεμαΐδα! Ο Εορδαϊκός κερδίζει πέναλτι από τον Σιδηρόπουλο που αντικρίζει και την κόκκινη κάρτα και με εύστοχη εκτέλεση γίνεται το 1-0. Εορδαϊκός – Δόξα Προσκυνητών 1-0…

Ώρα 15:44 Μετά τον Σιδηρόπουλο την κόκκινη κάρτα αντικρίζει και ο Περτσάς και παίρνει την κατιούσα για τα αποδυτήρια.. Η Δόξα Προσκυνητών καλείται να ολοκληρώσει τον αγώνα βρισκόμενη πίσω στο σκορ και με 9 (!) παίκτες…

Ώρα 15:47 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στους αγώνες του πρώτου ομίλου! Εορδαϊκός – Δόξα Προσκυνητών 1-0 και Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης 2-0.

Ώρα 15:47 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:49  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:52  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:54 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 15:57  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:59 Πάμε να δούμε και τα σκορ των αγώνων λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου: ΑΟ Καρδίας-ΑΕ Ποντίων  3-0 α.α., Καβάλα-Μακεδονικός Φούφα  0-0, ΦΑΣ Νάουσα-Αλμωπός Αριδαίας  0-0, Δόξα Δράμας-Ορφέας Ξάνθης  1-0, Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΠΕ Λαγκαδά  1-0, Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς  0-0, Εορδαϊκός-Δόξα Προσκυνητών  0-0,  Ρεπό: Νέστος Χρυσούπολης

Ώρα 16:02 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στα δύο παιχνίδια! Αναγκαστική αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών αφού την θέση του Κλη, παίρνει ο Αγγελόπουλος για να καλύψει το κενό κάτω από τα δοκάρια μετά την αποβολή του Περτσά.

Ώρα 16:12 Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου στα παιχνίδια του Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών…

Ώρα 16:17 Προσπαθεί να διατηρήσει το 1-0 η Δόξα Προσκυνητών και να απειλήσει σε κάποια αντεπίθεση, αλλά φυσιολογικά μια ομάδα με δύο παίκτες λιγότερους θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες να επανέλθει σε ένα ματς.

Ώρα 16:25 Από την άλλη πλευρά ο Ορφέας, προσπαθεί να επανέλθει στον αγώνα, έχει εξισορροπήσει το ματς, αλλά η Δόξα Δράμας έχει κλείσει πολύ σωστά τους διαδρόμους και η ομάδα της Ξάνθης δε μπορεί να βρει τρόπο για να απειλήσει.

Ώρα 16:26 Γκολ για τον Εορδαϊκό! Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για την Δόξα Προσκυνητών. Εορδαϊκός – Δόξα Προσκυνητών 2-0..

Ώρα 16:29 Γκοοοοοοολ για την Δόξα Προσκυνητών!!! Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Κομοτηνής αγωνίζεται με 9 παίκτες βρίσκει το θάρρος και αντιδρά πολύ γρήγορα στο γκολ του Εορδαϊκού με τον Κειτά σκόρερ!! Εορδαϊκός – Δόξα Προσκυνητών 2-1!!

Ώρα 16:37 Πάμε να δούμε και τα σκορ όλων των αγώνων του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής περίπου στο 80ο λεπτό: ΑΟ Καρδίας-ΑΕ Ποντίων 3-0 α.α., Καβάλα-Μακεδονικός Φούφα 0-1, ΦΑΣ Νάουσα-Αλμωπός Αριδαίας 0-0, Δόξα Δράμας-Ορφέας Ξάνθης 2-0, Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-1, Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1, Εορδαϊκός-Δόξα Προσκυνητών 2-1, Ρεπό: Νέστος Χρυσούπολης

Ώρα 16:45 Γκολ για την Δόξα Δράμας. Ο Καρλόπουλος πιάνει ένα πλασέ και παραβιάζει την εστία του Ρούφου λίγο πριν τις καθυστερήσεις του αγώνα. Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης 3-0.

Ώρα 16:54 Τέλος των αγώνων σε Πτολεμαΐδα και Δράμα. Εορδαϊκός – Δόξα Προσκυνητών 2-1 και Δόξα Δράμας – Ορφέας Ξάνθης 3-0!

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό την μετάδοση των αγώνων από το ThrakiSportS, όπως επίσης ευχαριστούμε και τους χορηγούς της μετάδοσης! Καλό σας βράδυ!