Super League: Έκτη σερί ήττα για τους νέους της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ των Κώστα Γκιντίδη και του … σκόρερ Θανάση Κυριαλάνη!

 

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, από αποβολή μέχρι και τρία γκολ, οι νέοι της Ξάνθης δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν για σχεδόν ένα ημίχρονο και γνώρισαν την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι το Σάββατο το μεσημέρι , που είχε αρκετό σασπένς και τρία γκολ, στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η ομάδα Κ20 της Ξάνθης, γνώρισε την ήττα, την έκτη συνεχόμενη με 1-2 από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο παίζουν και οι νεοαποκτηθέντες από τον Πανθρακικό ο Κομοτηναίος Θανάσης Κυριαλάνης, που σκόραρε μάλιστα το ένα εκ των δύο τερμάτων της ομάδας του, ενω στο 80′ μπήκε και ο ο εβρίτης Κώστας Γκιντίδης .

Στο 36′ έγινε το 0-1 ο Κυριαλάνης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα κόντραε και στο τείχος και αφού άλλαξε πορεία αιφνιδίασε τον Σταθάκη και κατέληξε στα δίχτυα του. Στο 50′ μετά από φάση διαρκείας και κοντινό σουτ του Χατζηχασάνογλου έγινε το 1-1 ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχε αποβληθεί με 2η κίτρινη ο Μίσκοβιτς. Το τελικό 1-2 έγινε στο 57′ με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαθανασίου με την ξανθιώτικη ομάδα από εκεί και πέρα να πιέζει μέχρι το τέλος αλλά να μην φτάνει στη ισοφάριση και να γνωρίζει τελικά την ήττα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης (Χρυσέλης – Δρακίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Σταθάκης, Σβάρνας, Καλαϊτζίδης (68′ Τσάπαρης), Ψεμματάς, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος, Καπτέλι (84′ Παπάζογλου), Κώστας, Σαμπανίδης, Μελισσόπουλος, Χατζηχασάνογλου (87′ Χαντζής).

ΠΑΟΚ(Παμπλο Γκαρσία): Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Κυριαλάνης, Μίσκοβιτς, Πολύζος, Μελετίδης, Παπαδόπουλος Χρ. (66′ Ματθαίου), Χατζηδίμπας, Καπρέτσος (80′ Γκιντίδης), Αηδονίδης (60′ Τζοβάρας), Γιαλαμούδης