A2 Ανδρών: Aντίπαλος της ΓΕΑ με τον Νέστορα του Γκιρτζίκη ένας … τροχονόμος υπερπρωταθλητής

 

Στην Θεσσαλονίκη θα βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η ΑΕ Κομοτηνής και η ΓΕ Αλεξανδρούπολης με την δεύτερη να έχει πολύ δύσκολη αποστολή στο γήπεδο του Βότση απέναντι στον αήττητο Νέστωρα του Κομοτηναίου 42χρονου πια Κώστα Γκιρτζίκη και ενός … γνωστού μας τροχονόμου!

Ο λόγος για τον Ελληνοσλοβάκο προπονητή της ομάδας Αντρει Κραβαρικ που αγωνίστηκε ως παίκτης στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ηλικία 24 ετών την σεζόν 1995-96, την δεύτερή του στην Ελλάδα μετά τον ΠΑΟΚ. Βέβαια ο Κραβαρικ μεγαλούργησε στον Ηρακλή 13 χρόνια από το 1999 έως το 2012  κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα, έξι κύπελλα και τέσσερα σούπερ κάπ, ενώ έφτασε πέντε φορές στο final four του Champions League, όντας τρεις φορές φιναλίστ.

Το 2003 απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και στις 19 Απριλίου 2004 η ΔΟΕ επικύρωσε την αλλαγή υπηκοότητάς του, ανοίγοντάς του το δρόμο για να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στην Ολυμπιάδα της Αθήνας ενώ μετα την Σλοβακία αγωνίστηκε με το νούμερο 16 στην Εθνική Ελλάδας.

Ο τροχονόμος… Κράβαρικ μετα την ελληνοποίησή του διορίστηκε στο δημόσιο και στη τροχαία και πλεον ως πρωτος προπονητής σύμφωνα με τον νόμο δεν έχει την δυνατότητα να προπονεί ομάδα της Volley League. Ας πρόσεχε…