Γ’ Εθνική: Μετά τις 22 Φεβρουαρίου στην διάθεση του Πουρλιάκα ο Φουρκάν

 

Ο Αχμέτ Φουρκάν είναι και επίσημα παίκτης της Δόξας Προσκυνητών, όμως παρότι προπονείται κανονικά, το ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα θα καθυστερήσει ακόμα δύο εβδομάδες.

Και αυτό διότι θα πρέπει να περάσει ένας μήνας από την τελευταία φορά που ο 20χρονος μέσος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Πανθρακικού. Ο Φουρκάν στις 22 Ιανουαρίου, στο τελευταίο παιχνίδι του Πανθρακικού στη Football League, πέρασε στο 63′ ως αλλαγή στη θέση του Ρουσσάκη. Αυτά τα 30 λεπτά που αγωνίστηκε στις Σέρρες αναγκάζουν αυτόν και τη νέα του ομάδα να περιμένουν, καθώς θα πρέπει να συμπληρωθεί ένας μήνας από την τελευταία του εμφάνιση με τον Πανθρακικό. Αυτό συμβαίνει γιατί από την ομάδα της Κομοτηνής έμεινε ελεύθερος και ως ελεύθερος συμφώνησε με την ομάδα των Προσκυνητών.

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί με τη Δόξα Προσκυνητών μετά τις 22 Φεβρουαρίου, χάνοντας την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Ο νεαρός μέσος θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στην εξ αναβολής εντός έδρας αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής με την Καβάλα.