LIVE από τα Πηγάδια για το Κύπελλο Ελλάδος: ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τη μονομαχία μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλησπέρα! Από τώρα και για τις επόμενες ώρες από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με την Ξάνθη να ψάχνει την πρόκριση και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ώστε να επισφραγίσουν την φετινή καλή πορεία της.

Ώρα 18:35  Πριν περάσουμε όμως στα πρώτα στοιχεία του αγώνα, πάμε να δούμε τους χορηγούς μας, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν εφικτές όλες αυτές οι μεταδόσεις.

Ώρα 18:40 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:45 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:50 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 18.57 Η σύνθεση της Ξάνθης για την σημερινή αναμέτρηση: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Λάζιτς, Πιτσέλι, Σιλά, Καμαρά

Ώρα 19.02 Η σύνθεση του ΠΑΟΚ για την σημερινή αναμέτρηση: Γλύκος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μυστακίδης, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Κουλούρης.

Ώρα 19.06 Στον πάγκο για την ομάδα της Ξάνθης θα είναι: Σταθάκης, Τριάδης, Σολτάνι, Μεχία, Ράνος, Λισγάρας, Σβάρνας

Ώρα 19.11 Στον πάγκο για την ομάδα του ΠΑΟΚ θα είναι: Σιαμπάνης, Κίτσιου, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Κάτσε, Ματθαίου, Πρίγιοβτς.

Ώρα 19.18 Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσει τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη ο οποίος φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ώρα 19.22 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ημαθία. Βοηθοί του οι Δημήτρης Τάτσης και Ηλίας Νατσούλιας από Ήπειρο και Λάρισα αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής ο Ανανίας Φωτιάδης από τις Σέρρες.

Ώρα 19.27 Το άλλο παιχνίδι που έγινε σήμερα για τον θεσμό του Κυπέλλου και τον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά ανάμεσα στον Πλατανιά Χανίων και την ΑΕΚ, έληψε με σκορ 0-0.

Ώρα 19.29 Τώρα η επίσημη είσοδος των δυο ομάδων και πάμε για την έναρξη.

1′ Εναρξη της αναμέτρησης

5′ Η ομάδα της Ξάνθης έχει μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 5λεπτό της αναμέτρησης πιέζοντας ψηλά την ομάδα του ΠΑΟΚ.

8′ Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι και για την Ξάνθη με τον Λουσέρο να πιάνει χλιαρό σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από την εστία του Γλύκου.

12′ Νέα ευκαιρία για την Ξάνθη και πάλι με τον Λουσέρο που αυτήν την φορά έπιασε γεμάτο σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου.

14′ Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Ενρίκε που επιχείρησε το σουτ εντός περιοχής μετά από μπαλιά του Μυστακίδη με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική μερά των δικτύων του Ζίβκοβιτς.

15′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι. Την δέχθηκε ο Λάζιτς.

17′ Ωραίο σουτ του Πιτσέλι εκτός περιοχής με τον Γλύκο να μπλοκάρει σταθερά στην αριστερή του γωνία.

20′ Γκολ για την ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδη με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-1

25′ Ένα γκολ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού καθώς η ομάδα της Ξάνθης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού έχοντας περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες σε σχέση με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

28′ Ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι καθώς τραυματίας βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο ο Κάνιας που αποχωρεί με το φορείο δείχοντας να μην μπορεί να συνεχίσει. Ο ΠΑΟΚ με 10 προς το παρών στον αγωνιστικό χώρο μέχρι την στιγμή της αντικατάστασης του Κάνιας.

30′ Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Κάτσε να παίρνει την θέση του τραυματία Κάνιας.

35′ Η Ξάνθη δείχνει να συνέρχεται από το γκολ του ΠΑΟΚ παίρνοντας ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού πιέζοντας για την ισοφάριση.

44′ 2 λεπτά θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων όπως έδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. Χωρίς πολλές καθυστερήσεις από τον Καραντώνη. Αποτέλεσμα πρώτου 45λέπτου: ΑΟ Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-1

Ώρα 20.23 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 20.26 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 20.29 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη του δεύτερου 45 λέπτου χωρίς να υπάρχει κάποια αλλαγή για τις 2 ομάδες.

52′ Γκοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Λάζιτς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Λουσέρο και με σουτ εντός περιοχής ισοφάρισε για την Ξάνθη. Ξάνθη- ΠΑΟΚ 1-1

55′ Κίτρινη κάρτα στον Λέοβατς

59′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Κουλούρη ο Πρίγιοβιτς

64′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ αντιδρά γρήγορα από την ισοφάριση της Ξάνθης και ο Πρίγιοβιτς γίνεται χρυσή αλλαγή για τον Ίβιτς. Ο φορ του ΠΑΟΚ κατέβασε την μπάλα με το στήθος, την έστρωσε μπροστά του, και σούταρε αμέσως με το δεξί νικώντας τον Ζίβκοβιτς και πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ. Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-2

70′ Αποβολή για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος μένει με 10 παίκτες, καθώς  ο Πέντρο Ενρίκε θα αντικρίσει σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Καμαρά

72′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του καμαρά περνάει ο Τριάδης.

73′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο ΠΑΟΚ. Στη θέση του Μπίσεσβαρ περνάει ο Κίτσιου

76′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Σιλά να κάνει το σουτ την μπάλα να κοντράρει στον Μάτος και την μπάλα να βγαίνει κόρνερ, ελάχιστα δίπλα από την εστία του Γλύκου

80′ Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την Ξάνθη να πιέζει και να ψάχνει την ισοφάριση

82′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Μπαξεβανίδη ο Σολτάνι

84′ κίτρινη κάρτα στον Καρασαλίδη

87′ Τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Λάζιτς περνάει ο Μεχία

88′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ για να καθαρίσει νίκη και πρόκριση. Αρχικά ο Πρίγιοβιτς αστόχησε σε τετ α τε, καθώς ο Ζίφκοβιτς τον νίκησε, ενώ στην συνέχεια ο Μυστακίδης από την γραμμή αστόχησε για λίγο

89′ Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα

90′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

93′ Σέντρα του Μεχία, κεφαλιά του Γιουνές, μπλοκάρει ο Γλύκος

94′ Τέλος της αναμέτρησης, με την Ξάνθη να ισοφαρίζει τον ΠΑΟΚ, όμως ο Δικέφαλος αντέδρασε γρήγορα και με χρυσή αλλαγή τον Πρίγιοβιτς που πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα, πήρε τη νίκη και μαζί δυσκόλεψε πολύ τα όνειρα της Ξάνθης για να βρεθεί στους ημιτελικούς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μετά το 70′, όμως δεν κατάφεραν να γίνου απειλητικοί. Τελικό αποτέλεσμα: Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-2