Κύπελλο Ελλάδος: Με τον “τιμωρημένο” Κλάους ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη ελπίζοντας στην έφεση! Oι άλλοι 19 του Ίβιτς για τον προημιτελικό στα Πηγάδια…

 

Η απόφαση για την έφεση κατά της ποινής του Στέφανου Αθανασιάδη δεν είχε βγει και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι στο “περίμενε”, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ξάνθη (09/02, 19:30, LIVE ThrakiSportS).

Ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε ελάχιστες αλλαγές στην αποστολή, με τους Σιαμπάνη και Ματθαίου να παίρνουν την θέση των Μπρκιτς και Χαρίση λόγω του κανονισμού του κυπέλλου. Εν όψει της αναμέτρησης που θα γίνει την Πέμπτη, ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Πέλκα και Τζάλμα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Ξάνθη ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Ακολούθως έγινε γνωστή η αποστολή.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κάνας, Σάχοβ, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ματθαίου, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Ο 20ός είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης για τον οποίο μέχρι την ώρα της αναχώρησης του ΠΑΟΚ για την Ξάνθη δεν είχε γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της έφεσης που άσκησε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ για τη ποινή των τριών αγωνιστικών.

Εφόσον η έφεση γίνει δεκτή και η ποινή πέσει στις δυο αγωνιστικές (τις οποίες ο παίκτης έχει εκτίσει) τότε θα τεθεί στην διάθεση του Ίβιτς.