Κύπελλο Ελλάδος: Πάνοπλη η Ξάνθη για τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ! Δείτε την 18αδα του Ραζβάν Λουτσέσκου…

 

Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκλήρωσε η Ξάνθη την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια το βράδυ της Πέμπτης (19:30, LIVE ThrakiSportS).

Μετά την μεσημεριανή προπόνηση της ομάδας στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, που περιείχε προθέρμανση και ασκήσεις τακτικής ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της Ξάνθης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης. Σε αυτήν επιστρέφει ο Παναγιώτης Τριάδης, ενώ εκτός παραμένουν οι Παπαστεριανός, Χατζητερζόγλου, όπως επίσης και ο Ντε Λούκας που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Τέλος στην αποστολή μετέχει και πάλι ο Σβάρνας, όπως επίσης και ο Σταθάκης που συμπεριλαμβάνεται ίσως και για πρώτη φορά σε επίσημη αποστολή αγώνα.

Δείτε αναλυτικά τους παίκτες που απαρτίζουν την 18άδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Σταθάκης, Συλλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Καμαρά, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Πιτσέλι, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.