Στις Σέρρες μετά από έξι μήνες ανεργίας ο “Σκόουλς” της Δράμας που… «έσφιξε» την θηλειά στην ΠΑΕ Πανθρακικός

 

Πολύ κοντά σε ακόμη μία μεταγραφή πρώην παίκτη του Πανθρακικού βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, καθώς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σάββα Μουδούρογλου, προκειμένου να τον ντύσει στα κόκκινα και να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στις Σέρρες την Κυριακή και παρακολούθησε το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλευρό του Χρήστου Κοράκη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SerresSport, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει εκεί.

Ο Μουδούρογλου είχε δείξει καλά δείγματα στην Δόξα Δράμας, στην οποία αγωνίστηκε από το 2013 ως το 2015 κάνοντας πολύ καλά ματς στην Γ’ Εθνική και αποκτώντας το παρατσούκλι «ο Σκόουλς της Δράμας», τα οποία και του έδωσαν την μεταγραφή στον Πανθρακικό της Super League, εκεί όπου μέτρησε 12 συμμετοχές και ένα γκολ.

Επίσης έχει αγωνιστεί σε Άρη, Εορδαϊκό και Νίκη Βόλου. Το αρνητικό βέβαια είναι πως από το καλοκαίρι, όταν και έκανε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος είναι χωρίς ομάδα, αν και είχε συμφωνήσει αρχικά να συνεχίσει στα Χανιά!

Μάλιστα, εξαιτίας προσφυγής του αφαιρέθηκαν από τον Πανθρακικό έξι βαθμοί (από τους 12 συνολικά), σφίγγοντας ακόμα περισσότερο την θηλιά στην ΠΑΕ της Κομοτηνής…