Γ’ Εθνική: Μοιράστηκαν βαθμούς, εντυπώσεις … αλλά όχι και κόκκινες ο Ορφέας με την Καβάλα

 

Σε μια μέτρια και επεισοδιακή αναμέτρηση με 3 κόκκινες για την 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικης με φόντο της 5η θέση της βαθμολογίας, Ορφεας Ξάνθης και Καβάλα έμειναν 1-1 με δυο γρήγορα τερματα στο γήπεδο του ΑΟΞ στην οποία επανεμφανίστηκε για τους φιλοξενούμενους ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, καθώς μόλις στο 12′ ο Κυζιρίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπαντάνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η αντίδραση του Ορφέα ήταν άμεση και στο 19′ ισοφάρισαν με κοντινή προβολή του Νίκου Μελισσόπουλου έπειτα από ασθενή απόκρουση του Συριτούδη. Η φαση του παιχνιδιού εγινε στο 30′ όταν μετα από αψιμαχία μεταξύ Μαλαδένη και του σκορερ του ΑΟΚ Κυζιρίδη είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των δύο ποδοσφαιριστών.

Η επανάληψη είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με πιο αξιόλογη το σουτ στο 68′ του Μπλιο που εφυγε άουτ. Ένταση είχαμε και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Άγγελο Διγκόζη να αποβάλλεται και τον Ορφέα να ολοκληρώνει το παιχνίδι με εννιά παίχτες μετά την αποβολή στο 89′ και του Μπουνταγκίδη.

Έτσι μετα το τέλος της αναμέτρησης ο Ορφέας παρεμεινε ενα βαθμό πάνω από την Καβάλα ωστοσο επεσε στη 6η θεση με 22 βαθμους εναν λιγοτερο από τον Καμπανιακο που ανεβηκε πέμπτος.

ΟΡΦΕΑΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Μαλαδένης, Μακράκης, Τζαμπάζ Χαλήλ(46 Τορομανίδης), Μπουνταγκίδης, Καρά Αλή, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος, Τουγιαλ Ονουρ(60 Κατρανίτσας), Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ.(75 Χαλήλ Ιμπραήμ)

KΑΒΑΛΑ (Διγκόζης): Συριτούδης, Τέλλος, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Μπαντάνης, Λίτσκας, Ζυγκερίδης, Κυζιρίδης, Μπλιός(74 Τζιτζιφάκος), Καλλιβωκάς, Πτηνόπουλος(53 Μελισσόπουλος).