Επέστρεψε Κρήτη και επίσημα ο Μάνος Ρουσσάκης του Πανθρακικού

 

Την απόκτηση του Εμμανουήλ Ρουσσάκη του Πανθρακικού καθώς και των Δημήτρη Γιαννόπουλου, και Έντισον Καραγκιόζι ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών που “παλεύει” τις περιπτώσεις τόσο του Νίκου Κουσίδη όσο και του Δημήτρη Μυρθιανού που αμφότεροι ανήκαν στον Πανθρακικό.

Έτσι μετα τους Μπουγαίδη και Νικόλτση, άλλος ένας παίχτης του Πανθρακικού θα αγωνίζεται στην Κρήτη.  Το ThrakiSportS σας είχε ενημερώσει για τις επαφές με Ρουσάκη, με τις νεότερες πληροφορίες σύμφωνα με το Grandsport.gr αναφορικά με τους Κουσίδη–Μυρθιανό να αναφέρουν πως οι περιπτώσεις τους είναι εξαιρετικά δύσκολες και εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να έρθουν συμφωνία μαζί τους.

Η ανακοίνωση του Ερμή, αναφέρει: Ο Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασιας με τους ποδοσφαιριστές Εμμανουήλ Ρουσσάκη, Δημήτρη Γιαννόπουλο και Έντι Καραγκιόζη.

Ο Εμμανουήλ Ρουσσάκης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1996 στο Ηράκλειο Κρήτης. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου (2006-2010). Το 2010 τον απέκτησε ο Πανιώνιος και μόλις στα 14 του χρόνια άρχισε να αγωνίζεται στην Κ20 της ομάδας της Νέας Σμύρνης, όπου και παρέμεινε ως το 2014. Έπειτα, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΚ, ενώ την περίοδο 2014-2015 βρέθηκε στον ΟΦΗ. Πέρυσι αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής (Κ20) του Πλατανιά Χανίων ενώ φέτος άνηκε στο δυναμικό του Πανθρακικού. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος Κ17.