Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής και οι διαιτητές για Δόξα Προσκυνητών και Ορφέα Ξάνθης

 

Η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου αποχώρησε από το πρωτάθλημα, και δεδομένου πως μόνο μία ομάδα υποβιβάζεται από τον όμιλο που αγωνίζονται Ορφέας και Δόξα, πλέον έχει νόημα μόνο η μάχη για την άνοδο. Παρ’όλα αυτά το πρωτάθλημα συνεχίζεται και ο Ορφέας με την Δόξα αντιμετωπίζουν Καβάλα και Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Η ΕΠΟ το πρωι της Πέμπτης έκανε γνωστά τα ονόματα των διαιτητών για τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου στη Γ’ Εθνική. Ο Ορφέας Ξάνθης την Κυριακή στις 15:00 θα υποδεχθεί την Καβάλα, ενώ η Δόξα Προσκυνητών παίζει επίσης εντός έδρας και θα υποδεχτεί στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης την ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Στην Ξάνθη, λοιπόν, από την ΕΠΟ τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Τσαπάρας Αντώνης με βοηθούς τους Αναστασιάδη και Κρυωνά από την ΕΠΣ Σερρών, ενώ στην Κομοτηνή πρώτος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης, με βοηθούς τους Βαμβακίδη και Ζαφειρίου από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Παράλληλα από τον σύνδεσμο της ΕΠΣ Θράκης ορίστηκαν οι Κουμπαράκης, Δημητριάδης και Καρακασίδης στον αγώνα – ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΠΕ Λαγκαδά και την Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί των διαιτητών:

1ος Όμιλος – 18η αγωνιστική (5 Φεβρουαρίου, 15:00)

Μακεδονικός Φούφας – ΑΟ Καρδίας
Σιδερίδης, Πρεσπάρης, Μωυσιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)

Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα
Τσαπάρας, Αναστασιάδης, Κρυωνάς (ΕΠΣ Σερρών)

ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Δράμας
Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Καρακασίδης (ΕΠΣ Θράκης)

Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος Χρυσούπολης
Ζούγρας, Παπαδόπουλος, Τζιουβάρας (ΕΠΣ Κοζάνης)

Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου
Τσοπουλίδης, Βαμβακίδης, Ζαφειρίου (ΕΠΣ Ξάνθης)

Καμπανιακός – Εορδαϊκός
Παρχαρίδης, Τσακίρης, Χασιώτης (ΕΠΣ Δράμας)