Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκε και επισήμως ο Πουρλιάγκας από την Δόξα Προσκυνητών

 

Τον παλαίμαχο “κανονιέρη του Πανθρακικού Γιάννη Πουρλιάγκα ανακοίνωσε και επίσημα ως νέο προπονητή στην θέση του προπονητή των ρεκόρ Γιάννη Κλειτσιώτη που παραιτήθηκε προ ημερών η  Δόξα Προσκυνητών.

Όπως μάθατε πρώτα από το ThrakiSportS (θυμηθείτε ΕΔΩ) o Γιάννης Πουρλιάγκας θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος , με τον Ανέστη Σπυριάδη να διατηρεί το πόστο του βοηθού προπονητή αλλα και του γυμναστή της ομάδας.  Στόχος πλεον, απαλλαγμένοι από το στόχο του υποβιβασμού μετά την απόσυρση και του Βατόλακκου την δημιουργία για την επόμενη σαιζόν μιας καλής και νεανικής ομάδας που και οι δυο τόσο καλά γνωρίζουν.

Ο Πουρλιάγκας ασχολειται τα τελευταία χρόνια με τα τμήματα υποδομής, καθώς ήταν προπονητής στην ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων. Αν και Θεσσαλονικιός και παιδί του ιστορικού Μελιτέα Θεσσαλονικης (1984-88) βρεθηκε στην Κομοτηνή και αγωνίστηκε για 8 χρόνια μέχρι το 1996 στα δύσκολα χρόνια του Πανθρακικού που πάσχιζε να ανεβει στην Γ’ Εθνική από  την Δ΄ εθνική χωρίς τότε να τα καταφέρει με τον ίδιο όμως να είναι ο μεγαλος σκόρερ της ομάδας.Ακολούθησε το Τυμπάκι Κρήτης τότε που πολλοι θρακιώτες και όχ μονο κατηφόριχαν για να αγωνιστουν και στην συνεχεια η ΠΑΕ Ποντίων όπου πέτυχαν απίστευτα πραγματα με Δαφκο και Χιονά.

Κατόπιν αγωνίστηκε σε Ελπίδα Σαπών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ροδίτη , Κόσμιο και Ορφέα Ξάνθης. Σαν προπονητής θήτευσε στον Ορφέα Κομοτηνής στην Δ΄Εθνική, στο Κόσμιο, στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, στον Ροδίτη και στις ακαδημίες του Σπάρτακου.

Η λιτή ανακοίνωση της Δόξας Προσκυνητών: “Νεος προπονητης για την ομαδα μας αναλαμβανει ο Γιαννης Πουρλιακας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοουτς”.