Η συγκλονιστική εξομολόγηση Γεμενετζή στο ThrakiSportS: «Πανθρακικέ μου σε αγαπώ … και σε ευχαριστώ για όλα!!!»

 

Ο Κώστας Γεμενετζής, παλιός παίκτης και προπονητής επί 12 χρόνια του Πανθρακικού, που υπηρέτησε από διαφορα πόστα στην ομάδα και τελευταία ως βοηθός προπονητή του Κώστα Βασιλακάκη, παρών και στο τελευταίο παιχνίδι της ομαδας στις Σέρρες, με επιστολή του στο ThraKiSportS εξέφρασε την στεναχώρια του για την απόσυρση της ομάδας από την Football League με την ελπίδα ότι σύντομα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Κώστας Γεμενετζής που πέρασε 12 χρόνια από την ζωή του στην ομαδα του Πανθρακικού, στις ακαδημίες και στις ομαδες Κ15, Κ17 και Κ20 και κοούτσαρε φετος την ομαδα μετα την φυγή Ανυφαντάκη στην αναμέτρηση της Καλλονής, ενω διετελεσε και 5 χρόνια προπονητής των μικτων της ΕΠΣ Θρακης έντονα φορτισμένος αναφέρει:

“Πανθρακικέ μου τι θα κάνω χωρίς να βλέπω τα πράσινα τα Σαββατοκύριακα! Περάσαμε πολλά, δώσαμε πολλά, πήραμε όμως και πολλά… τόσα που τωρα που γυρνώντας 15 χρόνια πίσω ίσως να μην ήμουν τώρα προπονητής αν δεν ήσουν εσύ Πανθρακικέ μου!!! Μακάρι να ξαναβρεθούν πάλι άτομα που να πάρουν την ομάδα και να την ξαναανεβάσουν εκεί που ανήκει! Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις του Πανθρακικού που συνεργαστηκα αυτα τα 12 χρόνια και με εμπιστεύτηκαν τόσο χρόνια!!! Ωστόσο κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα για τους διοικούντες γιατί τόσα χρόνια σχεδόν μόνοι τους πάλευαν να κρατήσουν την ομαδα και από το 2005 και την Δ’ Εθνική την εφτασαν να πάιζει 6 χρόνια στην Α’ Εθνική!!! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στην ομάδα, προπονητές, γυμναστές, φροντιστές αλλα κυρίως τον Κώστα Βασιλακάκη που και αυτός τόσο πονά αφού με αυτόν ξεκίνησε η αναγέννηση της ομάδας και που με εμπιστεύτηκε και δυστυχώς μαζί είμασταν στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της ομάδας, αλλα και μαζί ήπιαμε το μικρό ποτήρι του αποχαιρετισμού!!! Είναι κρίμα δεν μπορω να το πιστεψω ακόμα…!!!Πανθρακικέ μου σε αγαπώ … και σε ευχαριστώ για όλα!!!

Κων/νος Γεμενετζής