Κύπελλο Ελλάδος: Για να κλειδώσει την πρόκριση ταξιδεύει στην Κρήτη η Ξάνθη! Με εκπλήξεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Λουτσέσκου…

 

Το πρωί της Δευτέρας ολοκληρώθηκε και η μίνι προετοιμασία της Ξάνθης για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τρίτη (16:00, LIVE ThrakiSportS).

Μετά την προπόνηση της Δευτέρας και τις ασκήσεις τακτικής που ακολούθησαν οι παίκτες, λοιπόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε και την αποστολή της Ξάνθης που θα ταξιδέψει στην Κρήτη, ώστε να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από αυτήν απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Χαμζά Γιουνές που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ενώ εκτός είναι επίσης και οι Οκάν Χατζητερζόγλου και Πέτρος Ορφανίδης. Αντίθετα συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 19αδα του Ρουμάνο κόουτς ο νεοαποκτηθείς Μάρκος Πιτσέλι και μένει να δούμε αν τελικά θα κάνει τόσο σύντομα και το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ξάνθης.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Παπαγεωργίου, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Γουάλας, Ορφανίδης Λ., Κολλαράς, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Κώστας, Βασιλακάκης, Λάζιτς, Ράνος, Πιτσέλι, Σολτάνι.