Γ’ Εθνική: Εκπληκτικό παιχνίδι από τους Προσκυνητές στη Δράμα με γκολ και ανατροπές αλλά… «άδοξο» φινάλε

 

Το καλύτερο ίσως φετινό παιχνίδι της τουλαχιστον στο πρωτο ημίχρονο πραγματοποίησε η Δόξα Προσκυνητήτων απέναντι σε μια ομάδα με εκπληκτικό ρόστερ και φαβορί για την άνοδο στην Β’ Εθνική, την Δόξα Δραμας.

Η ομάδα της Ροδόπης ωστόσο αν και προγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το υπερ της 1-2 και ηττήθηκε με 4-2 στο φιναλε της συνάντησης αφου και της δυο φορές που προηγήθηκε δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ και στο τέλος υπέκυψε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Απο την άλλη η Δοξα Δραμας των πολλών Θρακιωτών, κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του πρώτου μέρους, και μπαίνοντας στο δευτερο μερος με αλλη ψυχολογία κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 4-2, νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα του Λαγκαδά μέσα στην Καβάλα και την ισοπαλία του Απόλλωνα Καλαμαριάς μέσα στη Νάουσα, την φερνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, ενω οι Προσκυνητες εμειναν 5 βαθμούς πάνω από την ζωμη υποβιβασμού και τον Βατόλακκο που εκανε το ρεπό του.

Την πρωτη ευκαιρία την ειχαν οι Προσκυνητες με σουτ του Δραγανίδη στο 7′, ωστοσο οι γηπεδουχοι αρχισαν ν απιέζουν και εχασαν ευκαιρίες στο 12’ με τον Δουκάκη και στο 16’ σε σουτ του Κωστόπουλου που τα απέκρουσε ο εκπληκτικός Περτσάς. Στο 20’ μετα από απανωτά λάθη της άμυνας της Δόξας Δραμας ο Μόσχος σούταρε και η μπάλα αφού βρίσκει σε κεφάλι αμυντικού κατέληξε του πρωην γκολκιπερ του Πανθρακικού Σικαλιά κανοντας το 0-1. Δυστυχως μόνο τεσσερα λεπτα κράτησε η χαρά των Προσκυνητών, αφού στο 24’ μετα από καταπληκτικη ατομική προσπάθεια περνώντας όλη την άμυνα ο Δουκάκης με σουτ εκανε το 1-1. Η πίεση των Δραμινών συνεχιστηκε ωστόσο στο 43’ με νέο σερί λαθών της αμυντικής διάταξης της Δόξας ο Βάσκος νικησε τον Σικαλια κανοντας το 1-2 και σκοραροντας 2η σερι αγωνιστική. Η χαρα και πάλι των παιχτων των φιλοξενουμένων δεν κρατησε πάλι ουτε 2 λεπτα αφού με την λήξη του ημιχρόνου στο 45’ σε σέντρα από αριστερά του πρωην μεσοεπιθετικού του Πανθρακικού Μπουσινάκη ο Πινδώνης με κεφαλιά εκανε το 2-2.

Στο δευτερο η ομαδα των Προσκυνητων περιορίστηκε σε παθητικο ρόλο με την Δραμα να πιεζει χανοντας ευκαιρίες στο 51’ σε φάουλ του Δουκάκη και στο 58’ σε σουτ και παλι του δραστήριου Δουκάκη με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 70’ πάλι από ωραία ενέργεια και σέντρα του Δουκάκη, η μπάλα στον πρωην επιθετικο της Καβαλας Παβίσεβτς που μόλις ειχε μπει αλλαγη και με πλασέ εκανε το 3-2. Καπου εκει τελείωσε το παιχνίδι με την Δοξα Προσκυνητων στο 90′ να τα παιζει ολα για ολα με ολους τους παιχτες του Σπυριάδη να βγαινουν στην επιθεση και στην αντεπίθεση ο Παβίσεβιτς να βγαίνει απέναντι στον Περτσαπου τον νικα αλλα στην επαναφορα η μπάλα φτάνει στον Καρλόπουλο, που την στέλνει στα δίχτυα για το 4-2.

Διαιτήτευσαν οι Δημητριάδης, Πασσαλής, Μαλανδρής (ΕΠΣ Χαλκιδικής). Η φωτογραφία προέρχεται από την ιστοσελίδα dramagoal.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Π. Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Παγώνης, Βιτλής, Κωστόπουλος, Μκρτσιάν, Παναγιωτούδης, Πινδώνης, Ιότι (46’ Μαρκόπουλος), Δουκάκης, Μπουσινάκης (65’ Παβίσεβιτς), Ιγκόρ.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Α. Σπυριάδης): Περτσάς, Δημητριάδης, Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Κασιώτης (86’ Καραγιαννίδης), Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης (72’ Ιωαννίδης), Μόσχος (80’ Κατσαρός).