A2 Aνδρών: Ήττα στις λεπτομέρειες για την ΓΕ Αλεξανδρούπολης από τον Πήγασο Πολίχνης

 

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” ανάμεσα στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης και τον Πήγασο Πολίχνης όπου οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν περισσότερο δυσκολότερα απόοτι δέιχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομαδα της ΓΕΑ που δείχνει ένα διαφορετικό προς το καλύτερο πρόσωπο το 2017 ηττήθηκε με 1-3 ωστόσο άιζε την νίκη αν όχι καποιον βαθμό από αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα. Η ΓΕΑ υπερεκτιμησε την ομαδα του Πηγασου και ηττήθηκε στο πρωτο σετ με 14-25 δείχνοντας ότι δύσκολα μπορεί να κερδισει κατι από αυτό το παινίδι.

Ωστόσο τα υπόλοιπα σετ ήταν συναρπαστικά και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στο δευτερη σετ έγινε μεγάλη μάχη με τους Εβρίτες να επικρατούν με 25-23 και ν αισοφαρίζουν σε 1-1 σετ. Πολλά κρίθηκαν στο τρίτο σετ όπου το παιχνίδι είχε αμέτρητες ισοπαλίες και σετ μπολ και για τις δυο ομάδες με τον Πήγασο να κάνει το 1-2 στα σετ επικρατώντας με 26-28.

Στο τέταρτο σετ αν και η ψυχολογία και η κούραση της ΓΕΑ δεν ήταν σε καλό επίπεδο, η εβρίτικη ομαδα πάλεψε μεχρι τελους το σετ και ηττήθηκε πάλι στις λεπτομέρειες με 23-25 χανοντας το παιχνιδι με 1-3 και μη κερδίζοντας όυτε εναν πόντο, μενοντας στους 5 βαθμούς, εχοντας την επόμενη βδομαδα δυσκολο ταξίδι στην Θεσσαλονικη απέναντι στον Μακεδονικό

Τα σετ: 1-3 (14-25,25-23,26-28,23-25)