LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – ΑΕΚ 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Νίκος Καλαμάρης μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από το γήπεδο Ξάνθη FC Arena και τον Νίκο Καλαμάρη για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ωρα 19.10:  Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από τα Πηγάδια, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα: 19.12 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19.14 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 19.15 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 19.16 Η σύνθεση της ομάδας της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά

Η σύνθεση της ομάδας της ΑΕΚ: Μπάργκας, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Αιντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γκάλο, Πέρχαρτ, Μάνταλος, Ντίντακ, Ροντρίγκες

Ώρα 19.19 Στον πάγκο για την ομάδα της Ξάνθης: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κώστας, Σολτάνι, Ράνος, Φλίσκας, Ορφανίδης Λ.
Ώρα 19.20 Στον πάγκο για την ομάδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Τσέλιος, Γαλανόπουλος, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπακασέτας, Μεληκιώτης

Ώρα 19.25 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ. Δημητριάδη και κ. Καραβασίλη με τέταρτο διαιτητή τον κ. Αγγελάκη.

Ώρα 19.28 Αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας της ΑΕΚ βρίσκονται στην κερκίδα των φιλοξενούμενων θέλοντας να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

1′ Έναρξη της αναμέτρησης με την ομάδα της ΑΕΚ στην σέντρα.

5′ Κόκκινη κάρτα για την ομάδα της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στον Γκάλο για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λουσέρο καθώς έβγαινε απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Μπάργκα.

10′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα της ΑΕΚ. Στην θέση του Ροντρίγκες περνάει ο Μπακάκης.

15′ Έχοντας συμπληρώσει το πρώτο 15 λεπτό στην αναμέτρηση, η Ξάνθη έχει πάρει τα ηνία του παιχνιδιού λόγω και του αριθμητικού πλεονεκτήματος που έχει μετά την κόκκινη στο 5′ που δέχθηκε ο Γκάλο της ΑΕΚ.

25′ Έχοντας φτάσει στο 25′ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα της Ξάνθης έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο εν αντιθέση με την ομάδα της ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

30′ Πολύ ωραία ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι 800 περίπου οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονται στο πέταλο, τραγουδώντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

34′ Πρώτη ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Βασιλακάκη να δέχεται την κάθετη μπαλιά από τον Λάζιτς με τον Μπάργκα να προλαβαίνει την μπάλα διώχνοντας σε πλάγιο άουτ πριν ο επιθετικός για την σημερινή αναμέτρηση για την ομάδα της Ξάνθης πάρει την κατοχή.

37′ Φοβερή ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης, με το σουτ του Τριάδη εντός μικρής περιοχής να αποκρούει ενστικτωδώς ο Μπάργκας.

41′ Κλασσική ευκαιρία για την Ξάνθη να ανοίξει το σκορ, όταν μετά την κάθετη του Ντε Λούκας ο Γουάλας έγινε αποδέκτης της μπάλας με το τελείωμα του να μην είναι το αναμενόμενο καθώς η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Μπάργκα.

44′ Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων όπως έδειξε ο τέταρτος διαιτητής κ. Αγγελάκης.

45+1′  Λήξη πρώτου ημιχρόνου. Ξάνθη- ΑΕΚ 0-0

Ώρα: 20:21 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 20:25 Παρά την κόκκινη που δέχθηκε η ΑΕΚ, έχει καταφέρει να κλείσει αρκετά καλά τους χώρους στην άμυνα, όμως αυτό της στερεί έναν παίκτη από την επιθετική λειτουργία, με αποτέλεσμα να μη μπορεί ούτε αυτή να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η Ξάνθη έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Μπακάκης απέκρουσε το σουτ του Τριάδη κρατώντας το 0-0. Μείνετε μαζί μας για το δεύτερο ημίχρονο.

Ώρα 20:26 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 20:31 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

53′ Κίτρινη κάρτα για τον Τριάδη για θέατρο εντός περιοχής.

54′ Πρώτη αλλαγή και για την ομάδα της Ξάνθης με τον Σολτάνι να παίρνει την θέση του Καμαρά.

57′ Δεύτερη κίτρινη για τον Τριάδη και κόκκινη με αποτέλεσμα να αποβληθεί από την σημερινή αναμέτρηση.

60′ Αποκαθίσταται το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ της Ξάνθης. Και οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν με 10 παίκτες για το υπόλοιπο ημίωρο της αναμέτρησης μετά την αποβολή με δύο κίτρινες του Τριάδη.

67′ Κίτρινη κάρτα στον Βράνιες για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Σολτάνι.

72′ Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ. Στην θέση του Χριστοδουλόπουλου ο Μπακασέτας.

77′  Δεύτερη αλλαγή και για την Ξάνθη με τον Ράνο να παίρνει την θέση του Βασιλακάκη.

83′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ΑΕΚ με τον Γαλανόπουλο να παίρνει την θέση του Μάνταλου.

85′ Κεφαλιά του Λαμπρόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από το φάουλ του Αιντάρεβιτς με τον, Ζίβκοβιτς να μπλοκάρει σταθερά.

88′ Κλείνει τις αλλαγές της και η ομάδα της Ξάνθης με τον Φλίσκα να παίρνει την θέση του Λάζιτς.

89′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή.

90+3′ Λήξη της αναμέτρησης. Λευκή ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Ξάνθη- ΑΕΚ 0-0

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε μαζί μας, καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.