B’ Εθνική: Στo Εύμοιρο με Χαρίλαο Τρικούπη η Ασπίδα! Οι διαιτητές και οι κομισάριοι σε όλα τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής και πρώτης του δευτέρου γύρου συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών, με την Ασπίδα Ξάνθης να υποδέχεται στο Εύμοιρο τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Η Ασπίδα την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τη ΧΑΝΘ στο Εύμοιρο και έκλεισε θετικά τον πρώτο γύρο. Πλέον θέλει τη νίκη και την Κυριακή για να απομακρινθεί και άλλο από τις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά και για να πιάσει στη βαθμολογία την ομάδα του Μεσολογγίου, από την οποία είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα με 71-69.

Διαιτητές στο Εύμοιρο ορίστηκαν οι Κωνσταντίνος Ταρενίδης και Μελανίδης από το Σύνδεσμο Κεντρικής Μακεδονίας ο πρώτος και Ημαθίας ο δεύτερος. Επίσης στην αναμέτρηση Ευρώπη Πευκοχωρίου – Ερμής Λαγκαδά διαιτητές ορίστηκαν οι Παπαγερίδης και Ντούρας από το Σύνδεσμο Θράκης,

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της Κυριακής ξεκινάνε στις 17:00 το απόγευμα, εκτός από τις αναμετρήσεις Στρατώνι – Ερμής Αγιάς που θα γίνει το Σάββατο, Καρδίτσα Πιερικός Αρχέλαος που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 18:00, Αγρίνιο – ΧΑΝΘ που θα ξεκινήσει στις 15:00, ενώ η αναμέτρηση Ασπίδα Ξάνθης – Χαρίλαος Τρικούπης θα ξεκινήσεις στις 16:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (ο αγώνας της Ασπίδας ζωντανά από το ThrakiSportS την Κυριακή στις 16:00):

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Κ.Γ. Αρναίας:  Στρατώνι – Ερμής Αγιάς (Ευφραιμίδης-Τσιαπλής (Μήτσιου))

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Κ.Γ. Καρδίτσας:  Καρδίτσα – Πιερικός Αρχέλαος (Δημάδης-Τσοκόλης (Κουσαϊτης))

ΔΑΚ Βικέλας:  Φίλιππος Βέροιας – Καστοριά (Μαντήλας-Κοϊμτζόγλου (Μελανίδης))

Χ. Χριστοδούλου:  Ασπίδα Ξάνθης – Χαρίλαος Τρικούπης (Ταρενίδης Κ.-Μελανίδης (Σαλικίδης))

ΔΑΚ Αγρινίου:  Αγρίνιο – ΧΑΝΘ (Λογοθέτης-Καρπάνος (Παπαδόπουλος Γ.))

Κ.Γ. Πολυγυρου:  Πολύγυρος – Ανατόλια (Γερακίνης-Φακίτσας (Πολυχρονίδης))

Κ.Γ. Αγ. Παύλου:  Ευρώπη Πευκοχωρίου – Ερμής Λαγκαδά (Παπαγερίδης-Ντούρας (Θωμόπουλος))

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – Αίας Ευόσμου (Θεοδώρου-Τσιρτσιμάλης (Κασαπίδης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ