Πρόταση της τελευταίας στιγμής για σωτηρία (;) του Πανθρακικού με ευθείες βολές στην… ΕΠΣ Θράκης

 

Ο Πανθρακικός δείχνει να πνέει τα λοίσθια ως επαγγελματικό σωματείο και να είναι μια ανάσα πριν την αποβολή ή οικειοθελή αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο ακόμα και αυτές τις τελευταίες ώρες υπάρχουν φωνές που επιμένουν ότι υπάρχει λύση.

Μια τέτοια λύση προτείνει η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, μια ιστορική ομάδα της Ροδόπης. Πρόεδρός της είναι ο αντιπολιτευόμενος στην διοίκηση της  ΕΠΣ Θράκης Μιχάλης Κακουλίδης, ο οποίος ρίχνει ευθείες βολές προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά υποστηρίζει ότι υπάρχει λύση.

Συγκεκριμένα προτείνει έκτακτη γενική συνέλευση των σωματείων του Νομού Ροδόπης για να ληφθεί απόφαση να ενισχυθεί οικονομικά ο Πανθρακικός από τα αποθεματικά του ταμείου της ΕΠΣ Θράκης, αλλά και αναστολή για έναν χρόνο από όλους τους δημάρχους της Ροδόπης των οικονομικών ενισχύσεων προς πολιτιστικούς συλλόγους ώστε να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα και να πάμε στον Πανθρακικό.

«Πιστευουμε οτι υπαρχει λυση αν υπαρχει θεληση και οραμα…Ειναι πολυ ασχημο για 15.000 ευρω να διαλυθει ο Πανθρακικος και να εκτιθεται η Κομοτηνη σε ολη την Ελλαδα…», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, που δεν παραλείπει πάντως να επιτεθεί σφοδρότατα στην διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ποντίων έχει ως εξής:

«Επειδη δεν ειμαστε μοιρολατρες και πιστευουμε οτι υπαρχει πιθανοτητα ανατροπης των δεδομενων προτεινουμε αμεσα τα εξης===1)Αμεση εκτακτη γενικη συνελευση των ποδοσφαιρικων σωματειων Ν.Ροδοπης με ομοφωνη αποφαση για οικονομικη βοηθεια του Πανθρακικου απο τα αποθεματικα του ταμειου υψους 50.000 ευρω(υπαρχουν διαθεσιμα 100.000 ευρω τα οποια τρωγωνται απο δω και απο εκει)..2)Προταση προ του δημαρχους του Ν.Ροδοπης να αναστειλουν μετα απο αποφαση των δημοτικων συμβουλιων ολες τι οικονομικες ενισχυσεις στους πολιτιστικους συλλογους για 1 χρονο και να ενισχυσουν τον ερασιτεχνη Α.Π.Σ. Πανθρακικο και μεσω αυτου την Π.Α.Ε……Πιστευουμε οτι υπαρχει λυση αν υπαρχει θεληση και οραμα…Ειναι πολυ ασχημο για 15.000 ευρω να διαλυθει ο Πανθρακικος και να εκτιθεται η Κομοτηνη σε ολη την Ελλαδα…Απορουμε ομως με αυτους που το επαιζαν Ροδοπαρχες του ποδοσφαιρου και γεμιζαν με Ρωσιδες τα V.I.P της κερκιδας στα επισημα τι κανουν για να βοηθησουν….Κυριοι της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ηρθε η ωρα να κανετε κατι αλλιως αδειαστε μας τα γραφεια απο την καταστροφικη σας παρουσια μια ωρα γρηγοροτερα….ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ..»