Γ’ Εθνική: Αποχώρησε από τον Ορφέα ο Ξαντινίδης τέσσερις μέρες μετά το «μαγικό» γκολ που πέτυχε (και) στην Κομοτηνή

 

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!». Με την φράση αυτή ο Κώστας Ξαντινίδης ανακοίνωσε το απόγευμα μέσω facebook το κοινή συναινέσει διαζύγιό του με τον Ορφέα Ξάνθης, έπειτα από ένα εξάμηνο παραμονής στην ομάδα.

Ο Ξαντινίδης αποτέλεσε μια από τις βασικές επιθετικές αιχμές του Ορφέα στο εξάμηνο αυτό που παρέμεινε στην ομάδα. Μάλιστα, στην τελευταία συμμετοχή του με αυτήν, την περασμένη Κυριακή στην Κομοτηνή, ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε το γκολ της Δόξας Προσκυνητών και άνοιξε τον δρόμο για την τελευταία νίκη του συλλόγου της Ξάνθης στην εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιεί φέτος, με την επιστροφή του στην Γ’ Εθνική.

Στο μήνυμά του ο Ξαντινίδης δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τουσ συμπαίκτες του στον Ορφέα και προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστή, επισημαίνοντας ότι τα καλύτερα έρχονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσει την  καριέρα του στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης, πιθανότατα στον Αστέρα Μαγικού. Αναλυτικά, ο Κώστας Ξαντινίδης έγραψε στο facebook:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδια μου τα παιδιά του Ορφέα και τον Κ.Χατζημεστη για την άψογη συνεργασία που είχαμε!Ήρθα σαν κύριος φεύγω σαν κύριος! Έκανα φίλους καινούριους και θέλω να πιστεύω και αδερφούς! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα του Ορφέα! Καλή συνέχεια..».