LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης- ΑΠΕ Λαγκαδα και Μακεδονικός Φούφα-Δόξα Προσκυνητών

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμέτρηση των δύο εκπροσώπων της Θράκης στην Γ’ Εθνική, του Ορφέας Ξάνθης με την ΑΠΕ Λαγκαδα και της Δόξας Προσκυνητών στην Αλεξάνδρεια με τον Μακεδονικός Φούφα.

Καλησπέρα! Για τις επόμενες ώρες από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις στις αναμετρήσεις  Ορφέας Ξάνθης- ΑΠΕ Λαγκαδα και Μακεδονικός Φούφα-Δόξα Προσκυνητών.To ThrakiSportS βρίσκεται και στα δύο γήπεδα. Παράλληλα θα έχετε ενημέρωση και για τα άλλα ματς της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ώρα 14:06 Ο Ορφέας Ξάνθης που βρίσκεται στην 5η θέση με 21 βαθμούς υποδέχεται την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος της ΑΠΕ Λαγκαδά που βρισκεται δευτερη με 31 βαθμους χωρίς άγχος και με στόχο μια καλή εμφανιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του ΑΟΞ μετα και το μεγάλο διπλό στην Κομοτηνη επί των Προσκυνητών.

Ώρα 14:10 Στην Αλεξάνδρεια τελικά και όχι στην Πτολεμαίδα λόγω του κακού αγωνιστικού χώριου, η 13η Δόξα Προσκυνητών με 8 βαθμούς φιλοξενείται  από τον αδιάφορο Μακεδονικό Φούφα που με 15 βαθμούς βρίσκεται δεκατος στην βαθμολογία.

Ώρα 14:14 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:18 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 14:21 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 14:25  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:30 Το πρόγραμμα της εξ’ αναβολής 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής: Ορφέας Ξάνθης – ΑΠΕ Λαγκαδάς, Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Προσκυνητών, Καβάλα – Καμπανιακός, Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης, Α.Ε. Ποντίων – Εορδαϊκός, Νάουσα – Απόλλων Παραλιμνίου, ενω ρεπό εχει η Καρδία. Θυμίζουμε σε παιχνιδι που εγινε στις 15/1 Αλμωπός Αριδαίας- Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 

Ώρα 14:35 Η σύνθεση της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης σττο γήπεδο του ΑΟΞ: Ρούυφος, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Χαλήλ Ιμπράμ, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίν Ογλού.

Ώρα 14:45 Πάμε και στην σύνθεση του Λαγκαδά που φιλοξενείται στην Ξάνθη από τον Ορφέα: Ρίζος, Καραμπάς, Πολίτης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Κοντέων, Σκαθαρούδης, Πολύζος, Στεφανίδης, Κρυστάλλης, Αχαλινόπουλος.

Ώρα 14:48 Πάμε σιγά-σιγά και στην ενδεκάδα της Δόξα Προσκυυνητών στο γήπεδο της Αλεξάνδρρειας. Ο προπονητής της ομάδας επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με τους: Περτσάς, Δημητριάδης , Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Δραγανίδης, Κατσαρός, Βάσκος, Ιωαννίδης, Κασιώτης, Τρίχας.

Ώρα 14:50 Απών από τον σημερινό αγώνα της ομάδας του θα είναι ο Βασίλης Καραγκιόζης που είναι τιμωρημένος και εκτίει την ποινή του, ενώ διαθέσιμοι επίσης δεν είναι και ο Αθανασίου που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και ο νεοαποκτηθέντας Κώστας Θεοδωρίδης, που κρίθηκε ανέτοιμος. Από την άλλη πλευρά επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ του Λαγκαδά κάτι που προσθέτει άλλο έναν πονοκέφαλο στους Μπάμπη Χατζημεστή, Παναγιώτη Καμαράκη και Μάκη Μπογιατζίδη…

Ώρα 14:55 Με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Γιάννη Κλειτσιώτη, τον Ανέστη Σπυριάδη στον πάγκο της η Δόξα Προσκυνητών που αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό Φούφφα σε ένα ματς που θέλει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον αδιάφορο αντίπαλο της.

Ώρα 14:58 Για να δούμε και την ενδεκάδα του Μακεδονικού: Παπαδόπουλος, Τασίδης, Τσόμπο, Τσακαλίδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Χαϊτάς, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Τσικόπουλος, Τόπαλης.

Ώρα 15:02 Σέντρα στα δύο γήπεδα! Έχουμε αγώνα!

Ώρα 15:10 Κακός ο αγωνιστικός χώρος και στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας, με τους παίκτες να δυσκολεύονται ιδιαίτερα στην ανάπτυξη και οργάνωση του παιχνιδιού.

Ώρα 15:12 Παγωμένο το γρασίδι και για του λόγου το αληθές δείτε την παρακάτω φωτογραφία από το γήπεδο της Αλεξάνδρειας.

Ώρα 15:14 Μεγάλη ευκαιρία για Μακεδονικό με κεφαλιά με τον Τσικόπουλο αλλα διωχνει εντυπωσιακα ο Περτσας. Πιεζει στο τελευταιο διλεπτο ο Μακεδονικος

Ώρα 15:15 Ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Τουγιάλ βρήκε χώρο και έπιασε ένα σουτ, αλλά είδε τη μπάλα δυστυχώς να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ώρα 15:18  Καλό σουτ με τον Τσόμπο για Μακεδονικό αλλά διώχνει και πάλι ο Περτσάς. Πιέζει ασφυκτικά ο Μακεδονικός

Ώρα 15:23 Πάμε να δούμε τα σκορ σε όλους του αγώνες του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τη συμπλήρωση του πρώτου 2ολεπτου: Ορφέας Ξάνθης-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-0, Μακεδονικός Φούφα-Δόξα Προσκυνητών  0-0, ΑΕΠ Βατολάκκου-Εορδαϊκός  –,Καβάλα-Καμπανιακός  2-0 , Δόξα Δράμας-Νέστος Χρυσούπολης  1-0.

Ώρα 15:25 Πρώτη καλή ευκαιρία και για την Δόξα Προσκυνητών! Εκτέλεση φαουλ από τον Τρίχα μπλοκάρει εύκολα ο Παπαδόπουλος για τον Μακεδονικό.

Ώρα 15:27 Μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό που συνεχίζει να πιέζει ψηλά και να κυνηγάει το γκολ! Τετ α τετ για το Τασίδη, με τον Περτσά να αντιδρά και πάλι εντυπωσιακά και να κρατά το 0-0, αφού στην προσπάθεια του να αποκρούσει  συγκρούστηκε και με τον αντίπαλο.

Ώρα 15:30 Σε αντίθεση με την Αλεξάνδρεια, το γήπεδο του ΑΟΞ στη Ξάνθη, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, παρά την πολύ χαμηλή θερμοκρασία που υπάρχει και στην πόλη της Θράκης. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Ώρα 15:32 Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό στην Αλεξάνδρεια, αφού ο Τόπαλης βγήκε σε τετ α τετ, αλλά είδε και πάλι τον Περτσά να φωνάζει βροντερό παρών και να κρατά το μηδέν για την ομάδα του!!

Ώρα 15:34 Την ίδια ώρα στην Ξάνθη, ο Ορφές φαίνεται πως κερδίζει κάποια μέτρα και ελέγχει κατά μία έννοια το ματς, αλλά δεν μπορεί να πατήσει εύκολα την αντίπαλη περιοχή ώστε να απειλήσει.

Ώρα 15:38 Καμία αλλαγή στα σκορ των αγώνων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται περίπου στο 35 λεπττό. Συνοπτικά τα σκορ: Ορφέας Ξάνθης-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-0, Μακεδονικός Φούφα-Δόξα Προσκυνητών  0-0, ΑΕΠ Βατολάκκου-Εορδαϊκός  –,Καβάλα-Καμπανιακός  2-0 , Δόξα Δράμας-Νέστος Χρυσούπολης  1-0.

Ώρα 15:41 Απειλεί και πάλι ο Μακεδονικός! Όμως για άλλη μια φορά φοβερή επέμβαση του Περτσά σε νέο τετ α τετ με του Τσικόπουλου.

Ώρα 15:46 Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Αλεξάνδρεια. Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Προσκυνητών 0-0!

Ώρα 15:48 Μεγάλη ευκαιρία για τον Λαγκαδά, όταν ο Ρούφος απέκρουσε με δυσκολία ένα πολύ καλό σουτ!

Ώρα 15:50 Τέλος πρώτου  ημιχρόνου και στην Ξάνθη. Ορφέας Ξάνθης – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0!

Ώρα 15:51 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:53 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 15:56 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 15:58 Πάμε να δούμε και τα σκορ ττων υπόλοιπων αγώνων στο ημίχρονο: Ορφέας Ξάνθης-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-0, Μακεδονικός Φούφα-Δόξα Προσκυνητών  0-0, ΑΕΠ Βατολάκκου-Εορδαϊκός  1-1,Καβάλα-Καμπανιακός 2-0 , Δόξα Δράμας-Νέστος Χρυσούπολης  2-0.

Ώρα 16:01 Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 16:02 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στην Αλέξάνδρεια!

Ώρα 16:04 Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου και στην Ξάνθη!

Ώρα 16:08 Συνεχίζει να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα ο Μακεδονικός στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας, χωρίς όμως να καταφέρνει να σκοράρει.

Ώρα 16:12 Προσπαθεί να ανέβει η Δόξα, που κάνει και ένα σουτ με τον Ιωαννίδη, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

Ώρα 16:15 Έχει μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο ο Λαγκαδάς, που όμως βρίσκει σθεναρή αντίστασή από την ομάδα του Ορφέα και δεν μπορεί να δημιουργήσει οουσιαστικές τελικές.

Ώρα 16:17 Σκόραρε και τρίτη φορά η Δόξα Δράμας επί του Νέστο Χρυσούπολης.. Συνοπτικά τα σκορ: Ορφέας Ξάνθης-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-0, Μακεδονικός Φούφα-Δόξα Προσκυνητών  0-0, ΑΕΠ Βατολάκκου-Εορδαϊκός  1-1,Καβάλα-Καμπανιακός 2-0 , Δόξα Δράμας-Νέστος Χρυσούπολης  3-0.

Ώρα 16:19 Μεγάλη ευκαιρία σε αντεπίθεση του Μακεδονικού, αλλά ο Περτσάς απέκρουσε και πάλι ένα ωραίο πλασέ του Χαϊτά.

Ώρα 16:21 Πρώτη καλή ευκαιρία της Δόξα στο δεύτερο ημίχρονο,  με το σουτ του Βάσκου από την διαγώνιο της μεγάλης περιοχης αλλά μπόκαρε  ο πορτιέρο του Μακεδονικου.

Ώρα 16:23 Καλή ευκαιρία για τον Λαγκαδά, όμως ο Κρυστάλλης δεν μπορεί να νικήσει ττον Ρούυφο, μετά από μια αναμπομπούλα στην άμυνα του Ορφέα.

Ώρα 16:25 Τεράστια ευκαιρία για την Δόξα που έχει ανεβεί πλέον και πιέζει, αλλά το σουτ του Τρίχα από το ύψος του πέναλτι, «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Ώρα 16:33 Κίτρινη κάρτα στον Μπάρμπα του Λαγκαδά!

Ώρα 16:34 Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα στην Αλεξάνδρεια, αλλά το σουτ του Κατσαρού λίγο έξω από την περιοχή κατέληξε για λίγο άουτ!

Ώρα 16:35 Κόκκινη κάρτα στον Τσακαλίδη του Μακεδονικού! Με αριθμητικό πλεονέκτημα η Δόξα για το υπόλοιπο του αγώνα!

Ώρα 16:36 Το φάουλ που εκτέλεσε ο Τρίχας έφυγε για λίγο άουτ.. Ελέγχει πλεόν το παιχνίδι η Δόξα, που κυνηγάει και το γκολ της νίκης.

Ώρα 16:37 Ανέβηκε και ο Ορφέα, που προσπαθεί να απειλήσει με πλαγιοκοπήσεις την εστία του Λαγκαδά.

Ώρα 16:39 Τεράστια ευκαιρία για τον Ορφέα!! Ο Τορομανίδης βγήκε σε τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ μετά από ωραία πάσα του Μαυρόπουλου, αλλά νικήθηκε και δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του!!

Ώρα 16:44 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Η Δόξα μπαίνει μπροστά στο σκορ, με τον Βάσκο να βγαίνει στην κόντρα επίθεση και αυτή τη φορά να νικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράφει το 0-1! Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Προσκυνητών 0-1!

Ώρα 16:47 Γκολ και στην Ξάνθη! Ο Λαγκαδάς σκοράρει με τον Αθανασιάδη. Ορφέας Ξάνθης – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1…

Ώρα 16:50 Τέλος του αγώνα στην Αλεξάνδρεια! Η Δόξα παίρνει το τρίποντο! Μακεδονικός Φούφα – Δόξα Προσκυνητών 0-1!!

Ώρα 16:54 Τέλος του αγώνα και στην Ξάνθη. Ο Ορφέας αν και έπαιξε καλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το σημερινό ματς. Ορφέας Ξάνθης – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1.

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε την μετάδοση των αγώνων του Ορφέα Ξάνθης και της Δόξας Προσκυνητών από το ThrakiSportS. Καλό σας απόγευμα!

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΞ’ΑΝΑΒΟΛΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.