Γ’ Εθνική: Παραιτήθηκε ο Γιάννης Κλειτσιώτης από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Προσκυνητών

 

Την παραίτησή του από τον πάγκο της πρωταθλήτριας ΕΠΣ Θράκης Δόξας Προσκυνητών υπέβαλε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννη Κλειτσιώτης.

Ο Εβρίτης τεχνικός έλαβε την απόφαση αυτή μετά τη νέα ήττα της Δόξας Προσκυνητών, αυτή τη φορά στο τοπικό ντέρμπι από τον Ορφέα Ξάνθης, που αφήνει τους Κομοτηναίους ελάχιστους βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Γιάννης Κλειτσιώτης αποχωρεί από τον πάγκο της Δόξας Προσκυνητών έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας σε αυτόν, στα οποία κατάφερε να αναδείξει την ομάδα δύο φορές πρωταθλήτρια ΕΠΣ Θράκης και να την ανεβάσει πέρυσι στην Γ’ Εθνική.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Γ. Κλειτσιώτης στο ThrakiSportS, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει και ελήφθη με γνώμονα το καλό της ομάδας, καθώς εκτιμάται ότι χρειάζεται ένα «σοκ» που θα βοηθήσει τους παίκτες να φέρουν θετικά αποτελέσματα και να ξεφύγει ο σύλλογος από τις τελευταίες επικίνδυνες θέσεις.

Από την πλευρά της διοίκησης ανέφεραν στο ThrakiSportS ότι διατηρούνται οι καλύτερες των σχέσεων με τον Γιάννη Κλειτσιώτη, αλλά επιβεβαιώνουν ότι έγινε δεκτή η παραίτηση και βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα όχι μόνο ως το τέλος της φετινής σεζόν αλλά να χτίσει και την Δόξα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Προσωρινά στον αγώνα της Τετάρτης με τον Μακεδονικό Φούφα και στο ματς της ερχόμενης Κυριακής χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο Ανέστης Σπυριάδης, μέχρι τώρα βοηθός του Κλειτσιώτη.