ΕΠΣ Ξάνθης: 40 κλικ από την λαμπερή βραδιά της κοπής πίτας της ΕΠΣ Ξάνθης με βραβεύσεις και πολλές επώνυμες παρουσίες

 

Παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Σαλέ στα Πηγάδια η κοπή της βασιλόπιτας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων με την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων να δίνει το «παρών». Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής, ο πρόεδρος της ΑΠΟΞ και γιατρός στο επάγγελμα Μιχάλης Καλφίδης και ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου.

Τυχερά Σωματεία που κέρδισαν τα αντίστοιχα φλουριά ήταν για την Α1 Κατηγορία ο Ηρακλής Ν. Ζυγού, για την Α2 Κατηγορία η Κεσσάνη Ερασμίου και για την Β’ Κατηγορία η ομάδα του Α.ΠΟ.Ξ. Τα τυχερά νομίσματα αντιπροσώπευαν μείωση 100 € στο παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Όλοι όσοι πήραν τον λόγο, στις σύντομες χαιρετισμούς τους, αναφέρθηκαν στο έργο της διοίκησης του Γιώργου Πανίδη και στην σημαντική συνεισφορά των παραγόντων των ομάδων που κρατούν την νεολαία των χωριών ζωντανή. Παράλληλα άπαντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ΠΑΕ Ξάνθη κάνοντας μνεία στον μεγαλομέτοχό Χρήστο Πανόπουλο, ενώ ο Κ. Παπαχρόνης από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ξάνθης μίλησε και για την κοινωνική προσφορά του στην πόλη.

Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου και πρώην ταμίας της ΕΠΟ Χρήστος Καραβασίλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης με το μέλος του ΔΣ Τάσο Αλεξίου, ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης, ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας ως εκπόσωπος του δημάρχου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης, εκπρόσωπος από το Δ’ Σώμα Στρατού και την Αστυνομική Διεύθυνση ενώ τον Α.Ο. Ξάνθη ΠΑΕ που αγωνιζόταν εκείνη την ώρα με τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο διευθύνων σύμβουλος  Νίκος Επιτρόπου και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μπεμπέρογλου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Ξάνθη Sport» όπου μπορείτε να εντοπίσετε και περισσότερες εικόνες και πληροφορίες…