Α2 Ανδρών: Εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο Φαίακα για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

 

Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης μπορεί να προχώρησαν στην μεταγραφική του ενίσχυση, ωστόσο στην πρεμιέρα τους στο 2017  που ήταν και πρεμιέρα για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, δεν κατάφεραν να κοντράρουν τον πρωτοπόρο Φαίακα Κέρκυρας.

Για την ακρίβεια τον κόντραραν για 40 λεπτα, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και τελικά επικράτησαν με 25-30 μέσα στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», σε έναν αγώνα που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Ο Φαίακας ξεκίνησε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση, αλλά γρήγορα οι Κύκλωπες εξισσορόπησαν μετά το πρότο δεκάλεπτο και για μισή ώρα οι δυο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ, με τον Τζιμέρη να σηκώνει το επιθετικό βάρος για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης επιτυγχάνοντας 12 τέρματα.

Ωστόσο μετά το 40λεπτο η διαφορά του ενός γκολ έγινε τριών, πέντε, ακόμα και έξι. Με αυτήν την διαφορά μπήκαν οι δυο ομάδες στο τελευταίο πεντάλεπτο, όπου δεν μπόρεσε να αλλάξει η κατάσταση για τους Θρακιώτες, που μένουν στα χαμηλά στρώματα αλλά ηττήθηκαν από την πρωτοπόρο ομάδα στο πρωτάθλημα.

Πάντως η ήττα δεν χάλασε την γιορτινή ατμόσφαιρα που υπήρχε στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης, καθώς στο ημίχρονο του αγώνα, η ομάδα των Κυκλώπων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία και παιδιών των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 6-6, 7-6, 7-6, 10-10 (ημίχρονο), 14-14, 16-17, 17-20, 19-24, 21-27, 25-30 (τελικό αποτέλεσμα).

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Επιτρόπου 1, Βουγιάνοβιτς 3, Ξηρόπουλος, Πιστόλας 1, Θεοδώρου 2, Χαραλαμπίδης 2, Μπασδάνης, Ιβόσεβιτς, Ταρές, Τζιμέρης 12, Κωστόπουλος, Σέλκος, Λαϊδισίδης 1, Χαριτούδης 1, Καραβασίλης.

ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Ν. Ριγανάς- Κ. Μιχαλάκης): Κουλούρης, Τσιλιμπάρης, Νάστος 1, Παγωνίδης 3, Λινάρδος, Δελλής 1, Ριγανάς, Δημητρέλλος 9, Καραμανλής 6, Βάγιας 3, Κυριακίδης, Κορακιανίτης 5, Σουλάνης, Κολοβός 2, Ασμάνογλου, Δόικας.