Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει εκτάκτως η σημερινή Τετάρτη τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια για τις αγωνιστικές που είχαν αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.

Τον Ερμή Λαγκαδά υποδέχεται στο Εύμοιρο η Ασπίδα Ξάνθης, σε ένα κρίσιμο και ενδιαφέρον αγώνα. Η Ασπίδα την Κυριακή γνώρισε την ήττα στη Θεσσαλονίκη από το Ανατόλια, σε ένα παιχνίδι όπου χάθηκε στις λεπτομέρειες. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε για το σημερινό αγώνα χωρίς προβλήματα και μέσα σε καλό κλίμα, με τον Αντώνη Παπαδάκη να έχει την τιμητική του, λόγω της γιορτής του, ενώ οι παίκτες κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ευμοίρου και να αποτελέσει όπως πάντα τον έκτο παίκτη της ομάδας. Την αποστολή για την αναμέτρηση αποτελούν οι Στεφανίδης, Μασμανίδης, Κουτσογιάννης, Πετς, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές και Μανδαλάκης.

Να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θα προσπαθήσει η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία υποδέχεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής τη Χαλκηδόνα, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πίσω. Η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη τον Μαντουλίδη, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση και με το σημερινό παιχνίδι ξεκινάει μία τριάδα συνεχόμενων εντός έδρας παιχνιδιών με ομάδες που βρίσκονται μαζί της στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Από μεγάλη εντός έδρας νίκη προέρχεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Καβάλα τον τοπικό Αστέρα. Ο ΓΑΣ ήταν πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Μακεδονικό και θα προσπαθήσει να πιάσει και σήμερα την ίδια απόδοση. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τους παίκτες να έχουν στόχο τη νίκη, που θα τους απομακρίνει ακόμα περισσότερο από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας την ΑΕ Πυλαίας σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Ξάνθης πάλεψε την Κυριακή στα Γιάννενα, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο η κουρασή και οι απουσίες της στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλό και γνώρισε την ήττα. Η Ασπίδα θα αγωνιστεί και σήμερα με απουσίες, όμως υπάρχει πίστη για τη νίκη, με τη βοήθεια του κόσμου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ